Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná Skládací stavebnice VARIO FORT 194 pcs W22

Administrace

Dřevěná Skládací stavebnice VARIO FORT 194 pcs W22

1 209 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dřevěná Skládací stavebnice VARIO FORT 194 pcs W22 Walachia. Demontážní stavebnice VARIO se 194 ks. Děti od 5 let zažijí hodiny zábavy a pečlivé práce se stavebnicemi VARIO – 9 variant lze libovolně skládat a rozkládat na desítky modelů staveb. Ty se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná Skládací stavebnice VARIO FORT 194 pcs W22

1 209 Kč
Koupit
Dřevěná Skládací stavebnice VARIO FORT 194 pcs W22 Walachia. Demontážní stavebnice VARIO se 194 ks.
Děti od 5 let zažijí hodiny zábavy a pečlivé práce se stavebnicemi VARIO – 9 variant lze libovolně skládat a rozkládat na desítky modelů staveb. Ty se liší množstvím dílů, provedením střechy a balením. Všechny tyto modely jsou vzájemně kompatibilní a dokážou postavit desítky různých budov. Pro praktické skladování a odolnost jsou stavebnice VARIO uloženy v pevných kartonových krabicích, stavebnice v provedení VARIO KUFŘ jsou uloženy v praktických pouzdrech a VARIO BOX jsou ukryty v masivní krabici z bukového dřeva a překližky s kolečky.
Stavebnice VARIO obsahuje skládací a rozkládací modely staveb, zhotovené z hlazených bukových kulatin o průměru 15 mm, v délkách od 28 do 250 mm, opatřených frézovanými půlkulatými zámky. Jsou navzájem kompatibilní a umožňují postavit desítky variant staveb. Okna a dveře, slepené z masivních profilů, se vkládají do stěn staveb. Jsou uloženy v pevných kartónových krabicích, které zajišťují jejich dlouholetou životnost.
Demontážní stavebnice VARIO obsahuje smontované a demontované modely staveb, složené z bukových kulatin o průměru 15 mm, v délkách od 28 do 250 mm, s půlkulatými zámky. Jsou vzájemně kompatibilní a umožňují postavit desítky variant konstrukcí. Okna a dveře jsou slepeny z masivních profilů vložených do stěn budov.
Jsou uloženy v pevných kartonových krabicích, které zajišťují jejich dlouhou životnost.
Hmotnost 2.8 kg, Velikost krabice 290 x 440 x 90 mm, Obtížnost 1 - Začátečník. Počet kusů 194.
  • 29. 4. 2024, 14:58

  • Zobrazení

    804

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Koš na prádlo bambus Song
Šperkovnice na stojánku song
Cestovní Šperkovnice šedá song
Regál na víno song
Stojan na šaty, šatní stojan Song
Šperkovnice se 2 patry modrá song
Dětský psací stůl N-33 Lišák woodentoys
jídelní židle Din song

Kategorie