Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská dřevěná hračka úklidový vozík dekorace

Administrace

Dětská dřevěná hračka úklidový vozík dekorace

990 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
DŘEVĚNÝ ÚKLIDOVÝ VOZÍK + PŘÍSLUŠENSTVÍ. Vaše dítě miluje úklid? Skvělým dřevěným řešením bude vozík s čistícím příslušenstvím. Mop, lopatka, kartáč jsou vybavení potřebné k udržení čistoty v každé domácnosti. Že se nepořádek sám neuklidí, se ví už dlouho,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská dřevěná hračka úklidový vozík dekorace

990 Kč
Koupit
DŘEVĚNÝ ÚKLIDOVÝ VOZÍK + PŘÍSLUŠENSTVÍ. Vaše dítě miluje úklid? Skvělým dřevěným řešením bude vozík s čistícím příslušenstvím. Mop, lopatka, kartáč jsou vybavení potřebné k udržení čistoty v každé domácnosti. Že se nepořádek sám neuklidí, se ví už dlouho, ale unikátní, dřevěná sada tuto povinnost rozhodně zpříjemní. Skvělá zábava zaručena! Sada poskytne spoustu kreativní a nekonečné zábavy. Děti rády napodobují dospělé. Při takové hře získávají cenné dovednosti potřebné v dospělosti. Kreativní hračka, se kterou není čas se nudit. Úklidová sada je nejen fanatickou nabídkou her, ale také formou učení a podpory správného vývoje dítěte. Při hře dítě získává schopnost logického myšlení, podněcuje kreativitu a rozvíjí manuální dovednosti. Můžete si být jisti, že jsme nezapomněli na to nejdůležitější - bezpečnost vašeho dítěte při zábavě . Všechny prvky byly pečlivě obroušeny.

Obsah sady: Vozík s policemi, Zametací kartáč, Štětec, Lopatka, MOP. Rozměry: Vozík: 34 cm x 42 cm x 58 cm, Délka mopu a kartáče na tyči: cca 50 cm, Rozměr lopatky: 13,5 cm x 18 cm, Štětec: 23 cm x 3,5 cm x 6,5 cm, Balení: 60 cm x 41 cm x 9 cm. Sada bude skvělým dárkem pro všechny malé milovníky pořádku.

Doporučení používat za dozoru dospělé osoby.
  • 3. 5. 2024, 8:54

  • Zobrazení

    261

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

dřevěné šachy maxy

Kategorie