Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha : NĚMÝ - Top stav

Administrace

Kniha : NĚMÝ - Top stav

100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Strhující historický krimi román. 1x čtený, Top stav. Tč všude vyprodaný. Charles, desetiletý chlapec, slíbil své matce chvíli před tím, než ji napadli, že bude mlčet. Tento slib pečlivě dodržuje i dva měsíce po útoku. Lidé si o něm začínají myslet,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha : NĚMÝ - Top stav

100 Kč
Koupit
Strhující historický krimi román. 1x čtený, Top stav. Tč všude vyprodaný.

Charles, desetiletý chlapec, slíbil své matce chvíli před tím, než ji napadli, že bude mlčet. Tento slib pečlivě dodržuje i dva měsíce po útoku. Lidé si o něm začínají myslet, že je postižený nejen na těle, ale i na duchu - a podle toho s ním i zacházejí. Jediný, kdo se k němu chová vlídně, je manžel jeho matky, pan Edward Savill, který by se ho rád ujal, naráží ale na překážky. Podaří se Savillovi zjistit, co se doopravdy stalo a co je příčinou chlapcova mlčení? A má Charles šanci najít po prožitých hrůzách vytoužený klid? Napínavá historická krimi, jejímž hlavním hrdinou je desetiletý chlapec, který byl svědkem napadení své matky.
Naprosto strhující a výtečně napsaná kniha, kterou až do poslední věty nedokážete odložit. Taylorova dokonale propracovaná zápletka a mistrně vykreslené postavy dohromady tvoří mimořádně působivý příběh, jehož hloubce se vyrovná jen málokterý historický detektivní román.
Paříž, 1792. Městem zmítají revoluční bouře a kanály se valí krev. Londýnský makléř Edward Savill se dozvídá o smrti svojí manželky, která po rozchodu s ním žila ve Francii. Francouzští uprchlíci se rozhodnout odvézt jejího desetiletého syna Charlese s sebou na Charnwood Court, sídlo ukryté na odlehlém anglickém venkově.
Edward Savill se vydává Charlese vyzvednout, zjišťuje však, že chlapec je němý. Ačkoli byl svědkem nepředstavitelných hrůz, děsivé tajemství mu brání o nich promluvit. Uvězněn ve vlastní mysli věří, že mlčení je to jediné, co ho dokáže ochránit.
Alespoň v to doufá…
  • 6. 4. 2024, 8:52

  • Zobrazení

    108

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kniha : Byl jsem při tom
Kniha : Manželé odvedle - TOP stav !
Učebnice HRAVÝ ZEMĚPIS PLANETA ZEMĚ

Kategorie