Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha : Kavárna šílenců - TOP stav !

Administrace

Kniha : Kavárna šílenců - TOP stav !

100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
1x čtená, papírový přebal, Top stav. Lovení upírů nebylo ještě nikdy tak sexy..... Anita je oživovatelka mrtvých, a i když občas vypomáhá policii při vyšetřování nadpřirozených zločinů, není žádné soukromé očko. Proto se zprvu odmítá ujmout klienta,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha : Kavárna šílenců - TOP stav !

100 Kč
Koupit
1x čtená, papírový přebal, Top stav. Lovení upírů nebylo ještě nikdy tak sexy.....
Anita je oživovatelka mrtvých, a i když občas vypomáhá policii při vyšetřování nadpřirozených zločinů, není žádné soukromé očko. Proto se zprvu odmítá ujmout klienta, který chce nalézt svou zmizelou ženu - vlkodlačici. Navíc má právě spoustu jiných starostí, jak profesionálních, tak soukromých. V milostném životě zatím neměla moc štěstí, a jak se ukazuje, všechno je ještě komplikovanější, když chodíte s vlkodlakem a přitom o vás zároveň usiluje sám upíří vládce města.
Ale citové problémy musejí stranou, protože k záhadným zmizením kožoměnců se přidává bestiální vražda a ve městě se zničehonic objevuje Anitin starý přítel Edward, profesionální lovec nestvůr - a kde je on, tam se brzy začnou dít velice ošklivé věci. Je na Anitě, aby rozmotala spleť indicií a nenechala se vtáhnout příliš hluboko do podivného světa lykantropích smeček - nebo aby si aspoň zachránila holý život.
  • 6. 4. 2024, 8:52

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kniha : Byl jsem při tom
Kniha : NĚMÝ - Top stav
Kniha : Manželé odvedle - TOP stav !

Kategorie