Zobrazit přihlášovací formulář

NEPOUŽITÝ Ecoffe cup termohrnek 400 ml Serafin

Administrace

NEPOUŽITÝ Ecoffe cup termohrnek 400 ml Serafin

89 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nepoužitý, originál zabalený. S potiskem "Zdraví na křídlech anděla, Serafin, serafinbyliny.cz Znovupoužitelný Ecoffee Cup hrnek, který se skládá z přírodních bambusových vláken. Tento ekologický termohrnek, ze kterého si můžete vychutnávat lahodnou kávu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NEPOUŽITÝ Ecoffe cup termohrnek 400 ml Serafin

89 Kč
Koupit
Nepoužitý, originál zabalený. S potiskem "Zdraví na křídlech anděla, Serafin, serafinbyliny.cz Znovupoužitelný Ecoffee Cup hrnek, který se skládá z přírodních bambusových vláken. Tento ekologický termohrnek, ze kterého si můžete vychutnávat lahodnou kávu i čaj, vám vydrží dlouhé roky. Jelikož neobsahuje BPA ani petrochemické produkty, je zcela zdravotně nezávadný. Vyrábí z rychle rostoucího a udržitelného materiálu, kterým jsou přírodní bambusová vlákna. Při pěstování bambusu určeného pro Ecoffe Cup hrnky se přitom nepoužívají žádné pesticidy ani další chemické látky. Je biologicky rozložitelný.Silikonové víko a držák hrnku jsou vyrobeny z netoxického kaučuku. Tato část hrnku patří k plastům, a tudíž ji můžete recyklovat.
Tip: Pokud si rádi dáváte kávu v rychlém občerstvení, noste si pravidelně na tento horký nápoj vlastní Ecoffe Cup hrnek. Zabráníte tak tomu, že pracovníci fast foodu použijí na vaši kávu jednorázový kelímek s víčkem. Navíc, Ecoffe Cup hrnek je velmi lehký, takže si jej můžete vzít prakticky kamkoli.
V Ecoffee Cup hrncích si můžete vychutnávat lahodnou kávu i čaj. Jelikož jsou opatřeny kaučukovým víčkem, tyto nápoje v nich vydrží déle teplé nežli v klasickém papírovém kelímku nebo keramickém hrníčku.
Ecoffee Cup hrnek je velmi lehký, můžete si jej brát všude sebou. Skvěle pasuje i do držáku na horký nápoj v osobním automobilu. Tento organický termohrnek si ovšem nedávejte do kabelky ani do batohu. Raději jej noste v ruce. Kaučukové víčko Ecoffe Cup hrnku má totiž v sobě milimetrovou dírku, aby u něj nedocházelo k podtlaku a dalo se s ním dobře pít. Ve vaší kabelce by vám tedy Ecoffee Cup hrnek mohl nepříjemně kapat.
Doporučení: Maximální teplota nápoje, který budete mít v Ecofee Cup hrnku, je 70 stupňů Celsia.
Hrnek je možné používat v mikrovlnce a umývat v my
  • Značka

    Ecofee

  • Rozměry

    400 ml

  • 25. 3. 2024, 20:11

  • Zobrazení

    549

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Masážní přístroj BEUER MG 80
Celobalsové házedlo - model letadla, nepoužité

Kategorie