Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní triko / tričko Adidas Climalite Techfit

Administrace

Sportovní triko / tričko Adidas Climalite Techfit

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nové, 84% polyester + 16% spandex, uvedená velikost S, délka předního dílu 69,5cm, zadní díl 72cm, průramky v klidu 46cm, barva modrá.. CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vlhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní triko / tričko Adidas Climalite Techfit

299 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nové, 84% polyester + 16% spandex, uvedená velikost S, délka předního dílu 69,5cm, zadní díl 72cm, průramky v klidu 46cm, barva modrá..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vlhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
Kolekce Adidas TECHFIT je vyrobena z kompresního materiálu, který pomáhá zlepšovat sportovní výkon.
Oblečení TECHFIT těsně přiléhá k tělu, zároveň jsou v něm zakomponovány speciální klimatické vložky, které po celou dobu nošení spolehlivě odvádí vlhkost z těla, to je tak stále v suchu a nedochází k přehřátí organismu.
  • 26. 4. 2024, 12:30

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie