Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné sportovní šaty / tunika NIKE DRI-FIT

Administrace

Nádherné sportovní šaty / tunika NIKE DRI-FIT

369 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Perfektní stav, lehký a příjemný polyester s technologií Dri-Fit, reflexní prvky a logo, vzadu malá kapsička na zip, uvedená velikost XS, délka cca 81cm, průramky v klidu 42cm, krásná zářivá barva.. Technologie Nike Dri-FIT je inovativní polyesterová…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné sportovní šaty / tunika NIKE DRI-FIT

369 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, lehký a příjemný polyester s technologií Dri-Fit, reflexní prvky a logo, vzadu malá kapsička na zip, uvedená velikost XS, délka cca 81cm, průramky v klidu 42cm, krásná zářivá barva..
Technologie Nike Dri-FIT je inovativní polyesterová tkanina navržená tak, aby Vás udržela v suchu. K odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která se vytváří na povrchu těla, rychle prochází první vrstvou. Druhá vrstva vlhkost rozptyluje, rozprostírá ji po velké ploše, aby se tak rychle vypařila. Technologie Nike Dri-FIT je stoprocentně prodyšná.
Technologie Dri-FIT podporuje přirozený systém tělesného ochlazování. Jedinečné a vysoce funkční provedení mikrovlákna odvádí pot a rozprostírá ho po povrchu oblečení, takže se odpařuje opravdu velmi rychle.
Oblečení z materiálu Dri-FIT nejlépe funguje jako základní vrstva, avšak díky skladbě momentálních kolekcí značky Nike je trendem oblečení s touto technologií využívat samostatně. Materiál Dri-FIT je téměř nesmrtelný, odvod potu zajišťuje po celou dobu životnosti oblečení.
Dri-FIT se používá převážně u textilu. Tuto technologii tedy najdete u sportovních triček, kraťasů a dalšího sportovního oblečení..
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    S

  • 27. 4. 2024, 12:05

  • Zobrazení

    349

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Khaki šaty s dlouhým rukávem ZARA JOIN LIFE

Kategorie