Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské sportovní triko/tričko Adidas ENTRADA 18JSY

Administrace

Pánské sportovní triko/tričko Adidas ENTRADA 18JSY

299 Kč 449 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Oblečte na sebe fotbalový dres Adidas Entrada s technologií Aeroready a ovládněte celé hřiště. Savá tkanina odvádí pot od pokožky a udržuje vás v suchu a pohodlí.. Uvedená velikost XL, délka 80cm, průramky 63cm.. Technologie AeroReady vychází z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské sportovní triko/tričko Adidas ENTRADA 18JSY

299 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Oblečte na sebe fotbalový dres Adidas Entrada s technologií Aeroready a ovládněte celé hřiště. Savá tkanina odvádí pot od pokožky a udržuje vás v suchu a pohodlí..
Uvedená velikost XL, délka 80cm, průramky 63cm..

Technologie AeroReady vychází z předchozí technologie Adidas ClimaLite. Oblečení s technologií Adidas AeroReady ještě lépe odvede pot od těla na povrch textilie. Zde se pak rychleji odpaří. Tělo si tak udrží ideální teplotu i při maximálním nasazení.

Tento produkt je součástí programu ekologické udržitelnosti společnosti Adidas, v němž jsou produkty vyráběny ekologičtěji a s ohledem na životní prostředí; každé vlákno se počítá: recyklovaný polyester šetří zdroje a snižuje emise
TECHNOLOGIE: CLIMALITE® / CLIMALITE® +

- optimální regulace vlhkosti
- vlhkost prostupuje skrze materiál a odpařuje se z vnější vrstvy

CLIMALITE®+ obsahuje navíc chladivá nefritová vlákna
CLIMALITE®je materiál pro optimální regulaci vlhkosti, který se skládá z 100% syntetických funkčních vláken. Cílem je co nejrychleji vázat v textilu tekutinu, kterou tělo vylučuje v podobě potu, a odvádět ji ven. Pot je „nasáván“ vnitřní strukturou vláken, prostupuje na vnější povrch a odtud se odpařuje pryč. Aby tento proces mohl hladce fungovat, musí se textilie první vrstvy nosit tak, aby těsně přiléhaly k tělu. Materiál CLIMALITE®+ je obohacen o nefritové vlákno, které vytváří chladivý účinek na kůži.
  • 27. 4. 2024, 13:12

  • Zobrazení

    255

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

PÁNSKÉ BOXERKY PUMA MEN GRADIENT STRIPE BOXER

Kategorie