Zobrazit přihlášovací formulář

Skládací outdoor podsedák "do kapsy", různ

Administrace

Skládací outdoor podsedák "do kapsy", různ

175 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Praktický, nepromokavý, skládací podsedák, kterému nevadí voda, zima, ani déšť - sedáky máme totiž už několik let vyzkoušené na lodi, v přírodě, na terase, i v drsnějších podmínkách a jsou bez úhony. Skládací podsedák vám zpříjemní jakékoliv posezení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skládací outdoor podsedák "do kapsy", různ

175 Kč
Koupit
Praktický, nepromokavý, skládací podsedák, kterému nevadí voda, zima, ani déšť - sedáky máme totiž už několik let vyzkoušené na lodi, v přírodě, na terase, i v drsnějších podmínkách a jsou bez úhony.

Skládací podsedák vám zpříjemní jakékoliv posezení na cestách, v přírodě, na venkovních akcích, festivalech, koncertech, stadionech, v letním kině, na rybách, při táboření... Sedák je vyrobený ze silnějšího polyesteru, vnitřní strana je potažena PVC, je vyplněný měkkým polyuretanem. Díky těmto materiálům výborně izoluje od studeného povrchu a současně změkčuje sezení. Je vhodný i do mokrého prostředí. Sedák má našité dvě gumičky pro zajištění při složení.

Rozměr: 39 x 37 x 2 cm.

Čištění:
Vnější povlak nelze prát, čistí je buď nasucho jemným kartáčkem nebo lehce navlhčeným hadříkem.

Certifikát: OEKO-TEX® Standard 100

-NA OBJEDNÁVKU JE MOŽNÉ JINÉ BARVY-

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 22. 4. 2024, 9:34

  • Zobrazení

    342

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

semena ORLÍČEK OBECNÝ - Aquilegia vulgaris

Kategorie