Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní funkční lyžařské / SNB kalhoty CRANE hnědé

Administrace

Zimní funkční lyžařské / SNB kalhoty CRANE hnědé

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nové, 100% stav, Thinsulate Insulation TM, odnímatelný lacl s nastavitelnou délkou kšand, 2 boční kapsy na zip, vhodné na lyže i jako snowboardové, membránové - TechTex Extreme, nepromokavé, větruodolné, prodyšné, dle mého unisex, vhodné jako pánské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní funkční lyžařské / SNB kalhoty CRANE hnědé

499 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Jako nové, 100% stav, Thinsulate Insulation TM, odnímatelný lacl s nastavitelnou délkou kšand, 2 boční kapsy na zip, vhodné na lyže i jako snowboardové, membránové - TechTex Extreme, nepromokavé, větruodolné, prodyšné, dle mého unisex, vhodné jako pánské i dámské , uvedená velikost M , boční délka 107cm, od rozkroku 78cm, pas 42cm, přední sed 31cm, boky cca 56cm, možnost regulace, nohavice dole vzadu zipy a uvnitř s ochranou proti sněhu, tmavě hnědé..
Izolace Thinsulate insulation pracuje na principu zachycování molekul vzduchu mezi Vámi a venkovním prostředím. Čím více vzduchu zachytí, tím lépe izoluje. Lepší izolace je navíc dosaženo díky speciálním mikrovláknům, která jsou mnohem jemnější než jiná vlákna a zachytí více vzduchu na menším prostoru. Tato izolace je téměř dvakrát teplejší než pěna, plsť nebo běžné vlákno.
Thinsulate je takřka synonymem pro efektivní řešení proti chladu. V oblečení s touto technologií budete v teple i při velmi nízkých teplotách, navíc je opravdu neuvěřitelně lehká.
Izolace Thinsulate insulation dokáže efektivně udržet Vaše tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost.
  • Značka

    CRANE

  • Velikost

    M

  • 1. 4. 2024, 16:35

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie