Zobrazit přihlášovací formulář

Hudson Hawk

Administrace

Hudson Hawk

37 Kč 59 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Nebezpečí je jeho druhé jméno. Bruce Willis, Danny Aiello, Andie MacDowell a Sandra Bernhard v hlavních rolích nejvtipnější akční dobrodružné komedie všech dob! Bruce Willis je Eddie "Jestřáb", nejslavnější "fasádní" lupič, který je po 10 letech…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hudson Hawk

37 Kč
Koupit
Nebezpečí je jeho druhé jméno.

Bruce Willis, Danny Aiello, Andie MacDowell a Sandra Bernhard v hlavních rolích nejvtipnější akční dobrodružné komedie všech dob!

Bruce Willis je Eddie "Jestřáb", nejslavnější "fasádní" lupič, který je po 10 letech strávených ve vězení připraven začít žít řádným životem. Ale "Jestřáb" to nebude mít tak snadné. Mafie a CIA se smluví a vydíráním se snaží přinutit Eddieho a jeho parťáka (Danny Aiello), aby uloupili tři da Vinciho mistrovská díla z nejstřeženějších světových muzeí. Zní to jednoduše, ne? CHYBA!

Když se "Jestřáb" pokouší díla ukrást, zamiluje se do krásné, ale schizofrenické jeptišky (Andie MacDowell) a je neúprosně pronásledován chamtivými a mocnými Minervou (Sandra Bernhard) a Darwinem (Richard E. Grant) Mayflowerovými, pro něž je uchvácení mistrovských děl součástí jejich zvráceného plánu, jak zničit světovou ekonomiku.

Film je jednou velkou akcí, při níž se vtipkující "Jestřáb" snaží zachránit svět, získat dívku svého srdce a ještě být tím, kdo se směje naposled.
  • Rozměry

    UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !!

  • 13. 9. 2024, 17:10

  • Zobrazení

    296

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sherlock - 3.série kolekce
Vražda v Orient Expresu
Lov lososů v Jemenu
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Lov lososů v Jemenu

Jurský park I.
Mamma Mia! Here We Go Again - DVD
Mamma Mia!, DVD digipack
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Mamma Mia!, DVD digipack

Armageddon , DVD
Nové
PLAST

Armageddon , DVD

Osobní strážce, DVD
Marťan
Nové

Marťan

Tři mušketýři - 1. série (4DVD)
Tři mušketýři
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Tři mušketýři

Pretty Woman, DVD
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Pretty Woman, DVD

Kategorie