Zobrazit přihlášovací formulář

Oranžová hřejivá unisex zimní bunda, vel. 3-4 roky

Administrace

Oranžová hřejivá unisex zimní bunda, vel. 3-4 roky

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
...zářivě oranžová bunda, může nosit chlapec i dívka (tedy je unisex). Silnější, hřejivá, vodorovně prošívaná (včetně rukávů). Celá zateplená, s hrubší bavlněnou podšívkou + s kapucí, která je rovněž vyteplená a podšitá hrubším šedým flísem. Kapuca není…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oranžová hřejivá unisex zimní bunda, vel. 3-4 roky

229 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
...zářivě oranžová bunda, může nosit chlapec i dívka (tedy je unisex). Silnější, hřejivá, vodorovně prošívaná (včetně rukávů). Celá zateplená, s hrubší bavlněnou podšívkou + s kapucí, která je rovněž vyteplená a podšitá hrubším šedým flísem. Kapuca není odepínatelná a je variabilní - lze ji nosit jako jednoduchou - bez kožešinového lemu nebo s bohatým, kožešinovým lemem, který se připíná na druky /"cvoky" či patentky/. Zde upozorňuji na utržený a ztracený 1 druk, respektive polovina druku, který byl vadný od novoty /viz detail na obrázku/ - nebude problém nechat opravit. Osobně bych to řešila tak, že místo, kde druk chybí, bych přichytila nití na kožešinovou legu napevno, což nebude ničemu vadit, také jsme to tak nosili. Dále pak jsem kapucu "vylepšila" 2 zelenými tkaničkami na zavazování pod krčkem (jsou zcela v souladu s barvami na bundě) - tyto však lze kdykoliv odpárat. Na zadním díle bundy je lehce odřené místo (nafoceno makro, viz detailní foto). Zadní díl bundy je delší, perfektně kryje zádíčka. Bundička je kupovaná nová, pořiz. cena 40 GBP. Jen jednu zimní sezonu nošená, kluk byl velký a nosil ji ve věku 1,5 až 2 roky = byl převážně v kočárku. Výrobce je britský Debenhams, ve své luxusní kolekci St George by Duffer. Bunda je připravena k odeslání ihned !¨(případně osobní odběr Ostrava).

**********************************

Materiál:
100% polyester a 100 % bavlna (podšívka)

**********************************
  • Značka

    DEBENHAMS

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    Bunda je označena velikost 4 roky, lze vsak nosit dříve - cca 2-3 roky. Obvod hrudníku 42 cm /x2/, délka rukávu od krku k zápěstí 45 cm včetně úpletových manžet. Celková délka: přední díl 45 cm, zadní díl 50 cm.

  • 27. 10. 2019, 9:21

  • Zobrazení

    529

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MODRÁ jarní softshell bunda, vel. 6 let

Kategorie