Zobrazit přihlášovací formulář

Chladící masážní gel - pozátěžový, tlumí bol

Administrace

Chladící masážní gel - pozátěžový, tlumí bol

60 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 68 Kč
Chladící masážní gel - pozátěžový. Jednou z aktivních látek tohoto gelu je mentol. Zdrojem mentolu je máta peprná (30-50%). Mentol je využíván k léčbě svalové bolesti pro svoji značnou anestetickou účinnost. Další aktivní látkou je eukalyptová silice.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chladící masážní gel - pozátěžový, tlumí bol

60 Kč
Koupit
Chladící masážní gel - pozátěžový.
Jednou z aktivních látek tohoto gelu je mentol. Zdrojem mentolu je máta peprná (30-50%). Mentol je využíván k léčbě svalové bolesti pro svoji značnou anestetickou účinnost. Další aktivní látkou je eukalyptová silice. Eukalyptus je rovněž účinný proti bolesti a navíc na pokožku působí chladivě.
Chladící gel je vhodný použít jako pozátěžový. Není vhodné jej použít k večerním masážím u starších lidí, protože sníží svalový tonus následující ráno.

Návod k použití: důkladně vmasírujte do oblastí, které chcete uvolnit a zbavit bolesti. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Přírodní aktivní látky mohou vyvolat alergickou reakci.

Originální balení: 130ml = 60 Kč
250ml = 99 Kč
500 m= 159,- Kč

Indikace byliny:

* po zátěži
* tlumí bolesti svalů
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Není vhodné jej používat večer u starších lidí, protože ráno snižuje tonus svalstva. Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Při přecitlivělosti na některou složku přípravku použijte jako podpůrný prostředek šišák bajkalský.

Ingredients(INCI): Aqua, Glycerin, Eucalyptus Globulus Oil, Menta Pipperita Oil, Menthol, Camphor, Carbomer, Sodium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
  • 5. 3. 2011, 21:09

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Celustin masážní gel - tlumí projevy celulit
Konopný masážní gel - pro zdravou a mladistv
Akne gel - směs proti akné - na problematick
Artroregen masážní gel - při bolestech kloub
Dubová kůra masážní gel - na hemoroidy

Kategorie