Zobrazit přihlášovací formulář

Venuregen masážní gel - směs na křečové žíly

Administrace

Venuregen masážní gel - směs na křečové žíly

99 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 68 Kč
Venuregen masážní gel - směs na křečové žíly VENUREGEN Bylinná kompozice v aplikační formě gelu. Směs obsahuje značné množství biologicky aktivních látek, bylinných extraktů a silic. Účinnými složkami jsou aescin, aesculin, helenin, flavonoidní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Venuregen masážní gel - směs na křečové žíly

99 Kč
Koupit
Venuregen masážní gel - směs na křečové žíly
VENUREGEN Bylinná kompozice v aplikační formě gelu. Směs obsahuje značné množství biologicky aktivních látek, bylinných extraktů a silic. Účinnými složkami jsou aescin, aesculin, helenin, flavonoidní glykosidy, třísla a celá řada dalších. Směs má zesilující účinek na žilní stěny a zvyšuje jejich pružnost. Pro tyto své vlastnosti se používá zejména jako podpůrný prostředek při léčbě křečových žil. Při žilní a vlásečnicové nedostatečnosti. Bylinný gel působí také protizánětlivě, a proto je využíván k potírání bolestivých kloubů a svalů. Snižuje otoky.

Návod k použití: jemně aplikujte na postižené místo několikrát denně. V žádném případě oblast nemasírujte. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na postiženou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc).
Přírodní aktivní látky mohou vyvolat alergickou reakci.


250ml = 99 Kč
500 ml= 159 Kč

Indikace byliny:

* na křečové žíly
* tlumí bolesti svalů a kloubů
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Při přecitlivělosti na některou složku přípravku použijte jako podpůrný prostředek šišák bajkalský.



Návod k použití: Jemně aplikujte na postižené místo několikrát denně. V žádném případě oblast nemasírujte. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na postiženou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc).

Ingredients(INCI)
  • 8. 7. 2013, 23:34

  • Zobrazení

    125

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Celustin masážní gel - tlumí projevy celulit
Konopný masážní gel - pro zdravou a mladistv
Akne gel - směs proti akné - na problematick
Artroregen masážní gel - při bolestech kloub
Dubová kůra masážní gel - na hemoroidy

Kategorie