Zobrazit přihlášovací formulář

Lipový dětský sirup s fruktozou - při chřipce a na

Administrace

Lipový dětský sirup s fruktozou - při chřipce a na

49 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 68 Kč
Lipový dětský sirup s fruktozou - při chřipce a nachlazení, klidný spánek, vhodný i pro diabetiky Lipový dětskyý sirup s fruktozou - Lípa srdčitá (Tilia cordata Mill) obsah: 120g = 49Kč obsah: 300g = 85 Kč BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK je podpůrný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lipový dětský sirup s fruktozou - při chřipce a na

49 Kč
Koupit
Lipový dětský sirup s fruktozou - při chřipce a nachlazení, klidný spánek, vhodný i pro diabetiky
Lipový dětskyý sirup s fruktozou - Lípa srdčitá (Tilia cordata Mill)
obsah: 120g = 49Kč
obsah: 300g = 85 Kč

BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK
je podpůrný přípravek, který pomáhá udržovat klidný a plnohodnotný spánek. Lípa se rovněž používá jako podpora při kašli, nachlazení a chrapotu. Usnadňuje odkašlávání a zvyšuje potivost. Přispívá k posílení obranyschopnosti našeho těla. Podporuje vylučování žluče. Obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty. Podporuje vylučování škodlivých látek z těla. Vhodná je kombinace s černým bezem.

Doporučené dávkování: děti do 3 let 2 – 3 x denně 5 ml (čajová lžíce) sirupu, děti nad 3 roky 2 – 3 x denně 5 - 10 ml (1 – 2 čajové lžíce), nepřekračujte doporučené denní dávkování. Možné použít po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů (ne horkých!). Fruktózové sirupy jsou vhodné i pro diabetiky. Doporučujeme podání po jídle. Nedoporučuje se překračovat doporučené dávkování, překročení však nezpůsobuje zdravotní riziko.

Složení: Fruktóza, pitná voda, lípa srdčitá bylinný výtažek z květu, bylinný výtažek z ibišku súdánského, kyselina askorbová (vit. C.), kyselina citrónová, kyselina jablečná, sorban draselný.

100ml sirupu obsahuje: sacharidy 42g z toho cukry:42g , tuky 0g, bílkoviny 0g, vitamin C 90mg = 150% DDD (60 mg doporučená denní dávka), extrakt z květu lípy srdčité 2,40 g, extrakt z ibišku 0,40 g.
Energetická hodnota: 100g sirupu obsahuje 154kcal (653kJ)

Skladování: Uchovávejte v suchu, při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Ukládejte mimo dosah a dohled dětí. Chránit před mrazem! Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Všeobecná upozornění:

Doplněk stravy. Není
  • 24. 2. 2013, 20:41

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jitrocelový sirup - při kašli a nachlazení
Meduňkový sirup - při poruchách spánku
Šípkový sirup - podpora odolnosti
Ibiškový sirup - při kašli a nachlazení

Kategorie