Zobrazit přihlášovací formulář

Řepíkový dětský sirup s fruktozou - napomáhá tlumi

Administrace

Řepíkový dětský sirup s fruktozou - napomáhá tlumi

42 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Řepíkový dětský sirup s fruktozou - napomáhá tlumit záněty, vhodný i pro diabetiky Popis: napomáhá tlumit záněty, vhodný i pro diabetiky SAFARI TOPVET - Řepíkový dětský sirup s fruktozou - Řepík lékařský (Agrimonia eupatoria L.) obsah: 120g = 42Kč …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řepíkový dětský sirup s fruktozou - napomáhá tlumi

42 Kč
Koupit
Řepíkový dětský sirup s fruktozou - napomáhá tlumit záněty, vhodný i pro diabetiky
Popis:
napomáhá tlumit záněty, vhodný i pro diabetiky
SAFARI TOPVET - Řepíkový dětský sirup s fruktozou - Řepík lékařský (Agrimonia eupatoria L.)
obsah: 120g = 42Kč
obsah: 300g = 71Kč

BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK
je podpůrný přípravek, který pomáhá v těle tlumit celkové i lokální zánětlivé reakce. Podporuje tvorbu a vylučování žaludečních šťáv. Má příznivý účinek na metabolické procesy v zažívacím ústrojí. Obsahuje velké množství tříslovin, flavonoidů a hořčin, také kyselinu křemičitou, silice a vitamín C. Pozitivně ovlivňuje činnost žlučníku, jater a ledvin.

Doporučené dávkování: děti do 3 let 2 – 3 x denně 5 ml (čajová lžíce) sirupu, děti nad 3 roky 2 – 3 x denně 5 - 10 ml (1 – 2 čajové lžíce), nepřekračujte doporučené denní dávkování. Možné použít po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů (ne horkých!). Fruktózové sirupy jsou vhodné i pro diabetiky. Doporučujeme podání po jídle. Nedoporučuje se překračovat doporučené dávkování, překročení však nezpůsobuje zdravotní riziko.

Složení: Fruktóza, pitná voda, řepík lékařský bylinný výtažek, bylinný výtažek z ibišku súdánského, kyselina askorbová (vit. C.), kyselina citrónová, kyselina jablečná, sorban draselný.

100ml sirupu obsahuje: sacharidy 42g z toho cukry:42g , tuky 0g, bílkoviny 0g, vitamin C 90mg = 150% DDD (60 mg doporučená denní dávka), extrakt z řepíku 2,88 g, extrakt z ibišku 0,40 g.


Energetická hodnota: 100g sirupu obsahuje 154kcal (653kJ)


Skladování: Uchovávejte v suchu, při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Ukládejte mimo dosah a dohled dětí. Chránit před mrazem! Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Všeobecná upozornění:
  • 9. 8. 2011, 14:29

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jitrocelový sirup - při kašli a nachlazení
Meduňkový sirup - při poruchách spánku
Šípkový sirup - podpora odolnosti
Ibiškový sirup - při kašli a nachlazení

Kategorie