Zobrazit přihlášovací formulář

MEGA sada Furry Frenzies - dráha, kolo + 3 zvířata

Administrace

MEGA sada Furry Frenzies - dráha, kolo + 3 zvířata

1 599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Využijte nákupu za jedno poštovné!!! Velká hrací sada - městečko se zvířátkem Furry Frenzies - zajíčkem, kolo na běhání s kočičkou a ještě jedno zvířátko - medvídek mýval - Captain Crash - již téměř nesehnatelný. Vše kupované k loňským vánocům - malá si…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MEGA sada Furry Frenzies - dráha, kolo + 3 zvířata

1 599 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Využijte nákupu za jedno poštovné!!! Velká hrací sada - městečko se zvířátkem Furry Frenzies - zajíčkem, kolo na běhání s kočičkou a ještě jedno zvířátko - medvídek mýval - Captain Crash - již téměř nesehnatelný. Vše kupované k loňským vánocům - malá si to moc přála, ale nakonec hrané minimálně, jen se na to práší. Vše je bez poškození, včetně všech ozdůbek - sponeček do vlasů a doplňků- jen ,některé samolepky se odlepují, ale některé ještě nenalepeny - myslím, že vhodné i jako dárek pod stromeček. Všechna zvířátka jsou funkční, jezdí, vydávají zvuky - jen nyní bez baterií, aby nevytekly. Včetně originálních krabic. PC byla přes 2500 korun, nyní 1599 korun. Více fotek na požádání. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • 20. 4. 2024, 6:15

  • Zobrazení

    1 545

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie