Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní letní rifle se spadlým sedem a neon páskem

Administrace

Luxusní letní rifle se spadlým sedem a neon páskem

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 51 Kč
...ZARA + trko GAP ZDARMA - moc pěkné, bavlněné, s třpytící se aplikací - pod ní bohužel pididírka - není vidět - nezašitá. Opravdu velmi tmavé a velmi tenké , originálně šisované letní rifle - sed nižší, široký typu harémek, dole se ale nohavice zužují -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní letní rifle se spadlým sedem a neon páskem

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...ZARA + trko GAP ZDARMA - moc pěkné, bavlněné, s třpytící se aplikací - pod ní bohužel pididírka - není vidět - nezašitá. Opravdu velmi tmavé a velmi tenké , originálně šisované letní rifle - sed nižší, široký typu harémek, dole se ale nohavice zužují - bombastické, perfektně sedí i díky regulaci v pase. Spadlé a jako dlouhé se dají nosit i jako 152, jinak velikost uvedená 9-10 let, Zara je ale rochu větší - tedy spíše 146, dají se dole při 140 cm nahrnout nebo i ohrnout a přesto zůstane ten spadlý střih. Perfektní stav, jako nové, jen páseček je díky nošeí a ohýbání "rozštěpený, ale nevadí, plně funkční. Doporučuji štíhlé holčičce, aby vynikl stři a tričko:-).
Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hraím poštovné!!!
  • Značka

    ZARA

  • Velikost

    146

  • 6. 5. 2024, 6:11

  • Zobrazení

    415

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní riflové šaty s 3/4 rukávy ZARA
Červené sportovní plavky + dvojdílné ZDARMA!!

Kategorie