Zobrazit přihlášovací formulář

AUTOSEDAČKA Maxi cosi FeroFix BLUE SKY 15-36KG

Administrace

AUTOSEDAČKA Maxi cosi FeroFix BLUE SKY 15-36KG

4 499 Kč
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Zcela nová autosedačka Maxi-Cosi FeroFix používá unikátní technologii AirProtect a roste s dítětem. K poutání autosedačky do automobilu se používá systém IsoFix.\r\n\r\nBezpečnost\r\nAutosedačka Maxi-Cosi FeroFix je určena pro děti od 15 do 36 kg (cca 4…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AUTOSEDAČKA Maxi cosi FeroFix BLUE SKY 15-36KG

4 499 Kč
Koupit
Zcela nová autosedačka Maxi-Cosi FeroFix používá unikátní technologii AirProtect a roste s dítětem. K poutání autosedačky do automobilu se používá systém IsoFix.

Bezpečnost
Autosedačka Maxi-Cosi FeroFix je určena pro děti od 15 do 36 kg (cca 4 roky až 12 let, skupina 2/3). Autosedačka je vybavena technologií AirProtect. Tato technologie byla vyvinuta společností Dorel USA ve spolupráci s univerzitou Kettering University. V čem spočívá technologie AirProtect? Speciálně vyvinutá pěna je zabalena v perforovaném obalu. Tato hmota absorbuje postupným vyfukováním vzduchu energii vznikající v případě nárazu. Tím chrání oblast hlavy mnohem lépe, než jakékoliv jiné autosedačky. Maxi-Cosi Fero používá k uchycení do automobilu systému IsoFix. Dítě se poutá 3 bodovým bezpečnostním pásem. Autosedačka je vybavena kotevní úchytkou za opěrkou hlavy, která poskytuje dodatečnou fixaci autosedačky.

Komfort
Maxi-Cosi FeroFix poskytuje maximální komfort dítěti i vám. Změna polohy ze sezení na spaní je otázkou malé chvilky. Autosedačka poskytuje dítěti přirozenou polohu od sezení po spaní. Výškově nastavitelná opěrka hlavy zaručuje, že dítě bude mít hlavu vždy optimálně chráněnou a autosedačka roste s dítětem od cca 4 do 12 let. Kromě výšky autosedačky lze upravit i její šířku, což ocení v zimním období či až dítě začně růst. Potah autosedačky lze sundat a prát (dle pracích symbolů).

Upevnění do automobilu
K upevnění do automobilu se používá systém IsoFix. Upevnění dítěte do autosedačky usnadňují vodiče pásu. Dítě se poutá 3 bodovým bezpečnostním pásem.
  • 11. 9. 2015, 21:06

  • Zobrazení

    890

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie