Zobrazit přihlášovací formulář

AUTOSEDAČKA Maxi-Cosi Rubi Dress Blue

Administrace

AUTOSEDAČKA Maxi-Cosi Rubi Dress Blue

4 500 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Autosedačka Maxi-Cosi Rubi je určena dětem od 9 do 18 kilogramů. Dětem poskytuje dostatek pohodlí a bezpečnosti, zatímco rodičům snadnou obsluhu. Bezpečnost Autosedačka Maxi-Cosi Rubi je určena pro děti od cca 9 měsíců do tří a půl let. Do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AUTOSEDAČKA Maxi-Cosi Rubi Dress Blue

4 500 Kč
Koupit
Autosedačka Maxi-Cosi Rubi je určena dětem od 9 do 18 kilogramů. Dětem poskytuje dostatek pohodlí a bezpečnosti, zatímco rodičům snadnou obsluhu.

Bezpečnost

Autosedačka Maxi-Cosi Rubi je určena pro děti od cca 9 měsíců do tří a půl let. Do automobilu se instaluje pomocí 3 bodového bezpečnostního pásu. Systém upínání automobilového pásu je oproti jiným typům autosedaček stejné kategorie inovován a poskytuje nejen více bezpečí, ale též snadnější a jistější uchycení. Systém vedení bezpečnostního pásu je jasně označen a eleminuje riziko špatné instalace. Díky velkým bočnicím poskytuje Maxi-Cosi Rubi vylepšenou ochranu při bočním nárazu.

Komfort

Maxi-Cosi Rubi nabízí malému dítěti opravdu vynikající pohodlí. Opěrku hlavy lze nastavit do 8 výškových pozic. Při změně výšky opěrky hlavičky se automaticky upravuje výška ramenních pásů. Vše lze nastavit jediným pohybem ruky. Měkce polstrovaný potah lze zcela odejmout a vyprat. Celkem 5 různých pozic od sezení po ležení. Praktické úchytky na pásy usnadní posazení dítěte do autosedačky.

Upevnění do automobilu

Autosedačka Maxi-Cosi Rubi se instaluje pomocí 3 bodového bezpečnostního pásu auta.
  • 16. 9. 2014, 18:20

  • Zobrazení

    203

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie