Zobrazit přihlášovací formulář

Anew clinical EYE LIFT PRO duální oční péče

Administrace

Anew clinical EYE LIFT PRO duální oční péče

139 Kč 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
Anew clinical EYE LIFT PRO duální oční péče- Duální oční péče Anew Clinical je unikátní přípravek především svou kombinací gelu a krému v jednom! Dvousložkový gel působící proti ochablosti, povadlosti a proti otokům v očním okolí. Okamžitý liftingový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Anew clinical EYE LIFT PRO duální oční péče

139 Kč
  • Popis zboží
Anew clinical EYE LIFT PRO duální oční péče-
Duální oční péče Anew Clinical je unikátní přípravek především svou kombinací gelu a krému v jednom!
Dvousložkový gel působící proti ochablosti, povadlosti a proti otokům v očním okolí. Okamžitý liftingový efekt bez nutnosti operace.
Exkluzivní technologie Dimensional Lift společnosti Avon poskytuje tolik žádaný lifting. Napíná a posiluje horní oblast, přičemž technologie Derma-Refine viditelně odstraňuje opuchlost, tmavé kruhy a jemné linky pod očima.
Dvě složky přinášejí společně okamžitý lifting očního okolí. Oční víčko je ihned napnutější a po 4 týdnech pomáhá eliminovat ochablost a povadlost v oblasti po obočím. Výsledky jsou ohromující! Po 4 týdnech se redukují oční otoky a při pravidelném používání pomáhá snižovat ochablost a povadlost v oblasti pod očima.

Duální oční péči Anew Clinical používejte tak, že aplikujete gel na oblast nad očima pohybem směrem nahoru. Krém pak aplikujete na oblast pod očima, včetně horní strany lícních kostí a vějířků vrásek.
  • Značka

    AVON

  • Rozměry

    2 x 10 ml

  • 11. 1. 2024, 23:22

  • Zobrazení

    487

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie