Zobrazit přihlášovací formulář

Safety Plus NT HELLO KITTY

Administrace

Safety Plus NT HELLO KITTY

1 850 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Tato krásná sedačka je ideální pro malé roztomilé holčičky-kočičky od miminka po první krůčky. Také je krásná svým designem, bezpečnostními vlastnostmi, ale i přijatelnou cenou. Safety Plus NT Hello Kitty je sedačka, která se může používat od narození…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Safety Plus NT HELLO KITTY

1 850 Kč
Koupit
Tato krásná sedačka je ideální pro malé roztomilé holčičky-kočičky od miminka po první krůčky. Také je krásná svým designem, bezpečnostními vlastnostmi, ale i přijatelnou cenou.

Safety Plus NT Hello Kitty je sedačka, která se může používat od narození dítěte až do 3, některé děti až do 4 let. Je polohovací, může se nastavit ve 3 polohách na sezení i ležení. Má velmi jemné vycpávky polštářků, anatomické tvarování sedačky a hlavně 5 ti bodový bezpečnostní popruh, který je velmi jednoduše nastavitelný dle velikosti dítěte tak, aby sedělo a cestovalo v bezpečí i na dlouhých výletech.

Tato sedačka má nový, jednodušší upínací systém i systém polohování. Hlavní výhodou sedačky Safety Plus NT je, že může být použitá pro dítě od narození. Můžete vozit miminko nejdříve v protisměru jízdy a až trochu povyroste sedačku jednoduše otočit po směru jízdy auta.

Anatomické tvarování sedačky nabízí veškerý komfort a hlavně celkovou ochranu v případě nárazu auta. Safety Plus NT Hello Kitty je vybavena velmi jemným, přilnavým a komfortním potahem (potah i výplň jsou vyrobeny ze 100% polyesteru), který se dá lehce sundat a je pratelný. Také má velmi snadné ovládání polohování sedačky.
  • 16. 9. 2014, 18:22

  • Zobrazení

    148

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie