Zobrazit přihlášovací formulář

Planet Food - Karibik

Administrace

Planet Food - Karibik

38 Kč 49 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
PLANET FOOD - MEZINÁRODNÍ GASTRONOMICKÝ KALEIDOSKOP Kdo by nechtěl ochutnat celý svět? Cítit na jazyku doposud neznámé chutě, objevovat místní kulturu, procházet se po nevšedních místech a poznávat gastronomii a zvyky dalekých, ale snad až ne natolik…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Planet Food - Karibik

38 Kč
Koupit
PLANET FOOD - MEZINÁRODNÍ GASTRONOMICKÝ KALEIDOSKOP
Kdo by nechtěl ochutnat celý svět? Cítit na jazyku doposud neznámé chutě, objevovat místní kulturu, procházet se po nevšedních místech a poznávat gastronomii a zvyky dalekých, ale snad až ne natolik vzdálených národů?
Pojďte s námi cestovat po ostrovech Karibiku za exotickou kuchyní. Na ostrově Portoriko navštívíte slavnosti kávy, na ostrově St. Kitts ochutnáte mušlové lívanečky se smaženým ananasem a také pravého humra. Na ostrově Guadeloupe zjistíte, co je to kreolská kuchyně a budeme popíjet koktejl Piňa colada.
Mezinárodní gastronomický kaleidoskop (Planet Food) je anglický seriál, v němž ve společnosti čtyř sympatických a zábavných moderátorů navštívíte různé země světa a ochutnáte vše, co činí místní restaurace, domácí stoly a stánky pouličních prodavačů natolik ojedinělými.
Gastronomii každé země můžete sledovat v samostatných pořadech a pokaždé budete mít po ruce jiného průvodce, který s nadšením ochutná občas i podivně vypadající pokrmy. Mezinárodní gastronomický kaleidoskop není pouze o gastronomii. Přesvědčí vás o tom, že všechny cesty vedou do kuchyně.
Posaďte se tedy k velkému společnému jídelnímu stolu a vychutnejte si chutě světa, které vám servíruje Merrilees Parker.
  • 11. 4. 2024, 19:30

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nejkrásnější místa světa 27 - Egypt faraonů
Prehistorická monstra
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Prehistorická monstra

Oázy v oceánu - 26
Planet Food - Španělsko, DVD
Vládci Egypta 4DVD
Afrika 1. díl
Nejkrásnější místa světa 75 - Indonésie
NIGEL MARVEN A TUČŇÁCI 3DVD
Nejkrásnější místa - 2
Aljaška - 19
Vlci - 8
Oceány 3
Nové
PLAST

Oceány 3

Kategorie