Zobrazit přihlášovací formulář

Akvárium Sassy

Administrace

Akvárium Sassy

80 Kč 337 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám akvárium Sassy po 1 dítěti. Pro děti od 6 měsíců. Síťový vak obsahuje 9 kusů mořských živočichů (1 toy organizer and 9 squirters – snap and squirt sea creatures), které slouží pro hraní ve vaně. Síťový vak je vzadu látkový, vpředu igelitový a je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Akvárium Sassy

80 Kč
Koupit
Prodám akvárium Sassy po 1 dítěti. Pro děti od 6 měsíců.
Síťový vak obsahuje 9 kusů mořských živočichů (1 toy organizer and 9 squirters – snap and squirt sea creatures), které slouží pro hraní ve vaně. Síťový vak je vzadu látkový, vpředu igelitový a je možné ho připevnit dvěma přísavkami na vanu. Jsou v něm 2 zelené želvy, tyrkysový mořský koník, modrá chobotnice, oranžový krab, zelená a fialová rybka, červený šnek a žlutý (možná) korál.
Hračky se dají spojovat a vytvoří rovný řetěz, už to ale nedrží jako dříve – každý mořský živočich má v sobě dírku a na druhém konci kuličku. Dříve šlo vytvořit kruh, ale protože byla hračka velmi oblíbená, natrhlo se oranžovému krabovi 1 klepeto (na fotografii není – fotila jsem před natržením), klepeto ještě na kousku drží. Nepoužívali jsme ve vodě, ale jen na přebalováku, protože se do hračky může při zmáčknutí dostat voda a my jsme měli velmi tvrdou vodu, která dělala černé usazeniny.

Pořizovací cena – 337,-

Upřednostňuji osobní odběr Brno – venkov. Případně mohu zaslat, v tom případě cenu navýším o poštovné a balné.
  • 3. 3. 2024, 22:38

  • Zobrazení

    389

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kostky Cotoons
Pěnový meč
Plyšový pes 2 ks
Kostky Mega Bloks 70 kusů
Žlutá bavlněná bunda Fun Wear vel. 98

Kategorie