Zobrazit přihlášovací formulář

Letadlo s příslušenstvím a zvukovým efektem

Administrace

Letadlo s příslušenstvím a zvukovým efektem

460 Kč 899 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám letadlo s příslušenstvím a zvukovým efektem Keenway (číslo 2812411) po 2 dětech. Pro děti od 3 let. (Nevhodné pro děti do 3 let.) Letadlo je hodně hrané a bylo velmi oblíbené. Jeví známky běžného používání. Přední „sklo“ kokpitu je asi 2x…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letadlo s příslušenstvím a zvukovým efektem

460 Kč
Koupit
Prodám letadlo s příslušenstvím a zvukovým efektem Keenway (číslo 2812411) po 2 dětech. Pro děti od 3 let. (Nevhodné pro děti do 3 let.)
Letadlo je hodně hrané a bylo velmi oblíbené. Jeví známky běžného používání. Přední „sklo“ kokpitu je asi 2x škrábnuté, u figurek může být setřená barva (u cestujícího ve vlasech) a nálepky se začínají odlepovat. Dvě nálepky už byly lepené – viz detaily.
Letadlo má sundavací horní část a vzadu otevírací dveře na kufry. K letadlu patří pilot, letuška, 2 cestující (muž a žena), 2 kufry, vozík letušky, letištní auto s přívěsem na kufry, letištní přepážka s pásem na kufry.
Jsou potřebné 2 baterie 1,5 V LR6 (AA) – elektronicky napodobují zvuk startujícího letadla. Jsou ještě původní a trochu fungují. Nikdy nebyly vyměňované. Vyndala jsem je kvůli případnému zaslání a jsou přiložené. Uvnitř letadla něco chrastilo. Byla to matička, která zevnitř držela šroubek krytu. Nyní nejde víčko na baterie zavřít, šroubek není k čemu přichytit. Třeba by šroubek s matičkou mohl nahradit malý vrut nebo by musel být kryt přelepený izolepou.
Pro vložení letadla do původní krabice jsem musela vzadu trochu upravit vnitřní prostor. Letadlo bylo původně vloženo bez koleček, které jsme zastrčili a zacvakli. Nyní je už nelze vyjmout. Letadlo je proto vloženo nezakryté a kryt letadla a původní baterie jsou umístěny v krabici ve skrytých bočních prostorech (částech).

Rozměry letadla:
Délka – 35 cm (kokpit – ocasní křídlo)
Šířka – 34 cm (křídla)
Výška – 24 cm

Výrobce – Keenway
Vyrobeno v Číně
Pořizovací cena - 899,-

Mám originální krabici.
Upřednostňuji osobní odběr Brno – venkov. Případně mohu zaslat, v tom případě cenu navýším o poštovné a balné.
  • 11. 3. 2024, 11:13

  • Zobrazení

    437

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kostky Cotoons
Pěnový meč
Plyšový pes 2 ks
Kostky Mega Bloks 70 kusů
Akvárium Sassy
Tmavě modrá riflová košile Highest Top vel. 110

Kategorie