Zobrazit přihlášovací formulář

Známá střevíčková mikina NEXT, punčocháče, sukně

Administrace

Známá střevíčková mikina NEXT, punčocháče, sukně

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 51 Kč
...riflová s hnědozlatým prošitím, kolová - se spoustou sámečků a regulací v pase + pruhované punčocháče - vše NEXT, vše super stav - ideálně 6 let, ale sukně i mikina vydržely až do velikosti 128 - měřte!!! Krásný, perfektně sladěný a v TOP stavu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Známá střevíčková mikina NEXT, punčocháče, sukně

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...riflová s hnědozlatým prošitím, kolová - se spoustou sámečků a regulací v pase + pruhované punčocháče - vše NEXT, vše super stav - ideálně 6 let, ale sukně i mikina vydržely až do velikosti 128 - měřte!!! Krásný, perfektně sladěný a v TOP stavu komplet pro holčičku na parádu. Opravdu velmi krásná a max. 3x praná mikinka v kaštanově hnědé barvě s botičkami - mašlička je tvořená flitry u krku 3 ozdobné knoflíky - nošena jako silnější triko jen přes spodní košilku. Punčocháčky také max. 3x prané, nemají ani žmolíky, jen prací chloupek - tentokrát velikost 5-6 let odpovídá. Pouze jako celek a při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    pas - 22-28cm, délka 36cm, délka 43cm, šířka 34cm, rukáv od výstřihu 52 cm

  • 20. 4. 2024, 6:15

  • Zobrazení

    325

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherný letní žlutý overal NEXT

Kategorie