Zobrazit přihlášovací formulář

Denní krém Anew Platinum SPF 25 UVA/UVB

Administrace

Denní krém Anew Platinum SPF 25 UVA/UVB

219 Kč 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
- pro věk 55+ Anew Platinum využívá nejpokročilejších vědeckých objevů pro vytvoření přelomové technologie s těmi neujúčinnějšími složkami. Jde o produkty nejvyšší kvality, které jsou ověřovány důkladnými klinickými a zákaznickými studiemi. Vědci z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Denní krém Anew Platinum SPF 25 UVA/UVB

219 Kč
  • Popis zboží
- pro věk 55+
Anew Platinum využívá nejpokročilejších vědeckých objevů pro vytvoření přelomové technologie s těmi neujúčinnějšími složkami. Jde o produkty nejvyšší kvality, které jsou ověřovány důkladnými klinickými a zákaznickými studiemi.

Vědci z Avonu jako první objevili jeden z klíčových faktorů, proč buňky vlivem stárnutí ztrácejí svůj tvar. Jde o ubývání přirozeného proteinu paxillinu. Proto začali hledat způsobm, jak tvorbu paxillinu stimulovat. Více než 40 vědců zasvětilo tomuto tříletému projektu veškeré své úsilí. Testovali více než 1000 látek, aby našli tu nejúčinnější technologii.
Nový výrobek vyzkoušelo 1000 zákazníků. Avon dále provedl - ve spolupráci s předními dermatology, zapojenámi v prestižním programu osmi amerických univerzit - klinickou studii účinnosti. Výsledky potvrdily, že technologie Paxillinum stimuluje tvorbu paxillinu a skutečně pomáhá obnovovat mladistvý tvar buněk.

Po dvou týdnech používání tohoto denního krému jsou kontury krku a brady jsou zpevněné, vrásky viditelně redukované. Po čtyřech týdnech je oblast tváří zpevněná a obnovená. Jde o luxusní péči pro vaši pleť, jejímž výsledkem je neuvěřitelně hebká, vyhlazená pleť. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat i Noční krém Anew Platinum a sérum ze stejné řady.
  • Značka

    AVON

  • Rozměry

    50 ml

  • 16. 10. 2020, 17:02

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie