Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský cestovní kufr Scout

Administrace

Dětský cestovní kufr Scout

950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Dokonale zpracovaný cestovní kufřík prestižní značky Scout vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů odolných proti běžnému opotřebení, což značka Scout dokazuje poskytnutím záruky 3 roky na materiálové a výrobní vady! Dětský kufřík je opatřen vozítkem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský cestovní kufr Scout

950 Kč
  • Popis zboží
Dokonale zpracovaný cestovní kufřík prestižní značky Scout vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů odolných proti běžnému opotřebení, což značka Scout dokazuje poskytnutím záruky 3 roky na materiálové a výrobní vady!
Dětský kufřík je opatřen vozítkem, které má na spodní straně dvě plastová kolečka a v horní části výsuvnou rukojeť pro snadný pohyb na rovném povrchu. V horní části velké poutko pro případné přenášení v ruce. Vyztužené a polstrované stěny zajistí optimální ochranu pro uložené věci.
Vnitřní prostor disponuje prostornou hlavní přihrádkou s popruhy a síťovaná kapsou na klopně opatřenou zipem. Snadný přístup k uloženým věcem zajistí extra velké otvírání na dva zipy s praktickým očkem pro zámek.
Tento cestovní kufřík v neodolatelném designu značky Scout Vaše ratolesti nadchne a stane se nepostradatelným a praktickým pomocníkem nejen na cestách!
Rozměry kufříku: výška 42 cm x šíře 32 x hloubka 16 cm. Objem: 21 l.
nepouzity
  • 24. 5. 2019, 8:25

  • Zobrazení

    405

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sluchátka Sony WF-SP800N
Sluchátka Sony WF-SP700N - žlutá
Sluchátka Sony WF-XB700
Sluchátka Sony MDR-ZX110AP růžové
Dětské nafukovací rukávky do vody
Barevná vodní skluzavka - dráha

Kategorie