Zobrazit přihlášovací formulář

Lodger Hopper Cotton Cloud 50/62

Administrace

Lodger Hopper Cotton Cloud 50/62

599 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Lodger Hopper Cotton Cloud 50/62 Nizozemská firma Lodger je mezi rodiči známá zejména jako výrobce vynikajících fusaků. Nyní Vám nabízí novinku, spací pytel Hopper, který je vhodný domů i na cesty. Při spánku ve spacím pytli bude Vaše děťátko vždy v teple…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lodger Hopper Cotton Cloud 50/62

599 Kč
  • Popis zboží
Lodger Hopper Cotton Cloud 50/62 Nizozemská firma Lodger je mezi rodiči známá zejména jako výrobce vynikajících fusaků. Nyní Vám nabízí novinku, spací pytel Hopper, který je vhodný domů i na cesty. Při spánku ve spacím pytli bude Vaše děťátko vždy v teple, i kdyby se sebevíc vrtělo.
Spací pytle pro děti se v západní Evropě používají již mnoho let. Jejich používání má spoustu výhod. Na rozdíl od spánku pod přikrývkou se dítě ve spacím pytli nemůže odkopat a je tedy pořád v teple, navíc se do pytle nemůže nijak zamotat. Vašemu drobečkovi se bude ve spacím pytli spát klidně a bude se během noci méně budit. Jeho klidný spánek určitě oceníte i Vy.

Hopper je ušit dítěti na míru
Spací pytel Hopper je vyroben tak, aby byl nejen pohodlný, ale také bezpečný. U spacího pytle je důležité, aby do něj miminko nemohlo zapadnout. Spací pytel Hopper má dobře přiléhající otvory pro ruce a pro krk a u pasu je doplněn mírně elastickým žebrováním. Díky tomu padne Vašemu miminku jako ulitý. Má unikátně řešený zip, který se skládá ze tří částí. U zapnutého fusaku se jezdce zipu stýkají uprostřed, na přední straně. Dolní zip vede až do zadní části pytle a můžete jím spodní část pytle rozepnout na dvě části. Horní zip se rozepíná směrem nahoru, ke krku miminka, aby kvůli pootevřenému zipu dítě nemohlo do fusaku zapadnout.

Výhody trojcestného zipu
při přebalování můžete rozepnout pouze spodní část pytle
zipem lze snadno vytvořit otvory na bezpečnostní pásy
při ukládání do autosedačky nemusíte své dítě budit
Pytel Hopper je vyroben z bavlny, která je prodyšná, příjemná na dotek a nedráždí citlivou dětskou pokožku.
  • 16. 3. 2024, 10:35

  • Zobrazení

    177

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MUTSY EVO adaptér na hlubokou korbu
Nebulus dámská fleecová mikina Gotland S
MEGA VÝPRODEJ VŠEHO!!!!!!!
Dámský lyžařský komplet Völkl
Luxusní bunda pravá kožešina Poivre blanc
Chlapecká stertsch bundička Poivre Blanc

Kategorie