Zobrazit přihlášovací formulář

Lodger zavinovačka Wrapper Fleece Baby Pink

Administrace

Lodger zavinovačka Wrapper Fleece Baby Pink

990 Kč 1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Zavinovačka Wrapper je jedním z nejznámějších produktů nizozemské firmy Lodger. Lodger vyrábí závinky Wrapper už od počátku své existence, tedy deset let. Zavinovačka Wrapper si mezi ostatními produkty pro děti vydobyla pevné místo a označení …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lodger zavinovačka Wrapper Fleece Baby Pink

990 Kč
  • Popis zboží
Zavinovačka Wrapper je jedním z nejznámějších produktů nizozemské firmy Lodger. Lodger vyrábí závinky Wrapper už od počátku své existence, tedy deset let.



Zavinovačka Wrapper si mezi ostatními produkty pro děti vydobyla pevné místo a označení "Wrapper" je mezi rodiči opravdu notoricky známé. Poznejte i Vy přednosti Wrapperu, úžasné zavinovačky a deky na hraní v jednom!



Wrapper Folklore se hodí pro novorozence - fleecový Wrapper je vhodný od prvních dnů po narození - miminko do Wrapperu pevně zavinete ve čtyřech jednoduchých krocích - jako zavinovačka Wrapper vydrží dětem do 1 roku věku - jako podložku na hraní Wrapper využijete i pro tříleté děti - Wrapper Folklore měří 115 x 115 cm



Měkká hrací podložka... Fleecový Wrapper Vašemu dítěti zpříjemní první roky života. Po rozložení se z Wrapperu stává měkoučká podložka na hraní, kterou můžete rozprostřít na pohovku nebo na podlahu. Vaše dítě si bude moct hrát na teplé podložce v jakékoliv místnosti a Vy jej budete mít stále na očích. V chladnějších dnech můžete Wrapper použít také jako deku do postýlky.



...hřejivá zavinovačka Když se svým miminkem vyrazíte ven, bude Wrapper nepostradatelným doplňkem. Wrapper se skvěle přizpůsobí hlubokému lůžku jakéhokoliv kočárku a dítě zahřeje i v nejchladnějších dnech. Kapuce, kterou můžete vytvořit stažením šňůrek, udrží v teple i hlavičku Vašeho drobečka. Aby šňůrky od kapuce dítě nikde netlačily, můžete je schovat do malých kapsiček na stranách fusaku.



Fleece je pro miminka vynikající - - závinka z fleecu je hebká a měkká, - fleecový Wrapper příjemně hřeje, - v létě fleece výborně saje pot, - fleecová tkanina nedráždí pokožku.

Fleecová deka + zavinovačka Wrapper 2v1 je jedním z nejznámějších produktů nizozemsk
  • 16. 3. 2024, 10:34

  • Zobrazení

    494

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MUTSY EVO adaptér na hlubokou korbu
Nebulus dámská fleecová mikina Gotland S
MEGA VÝPRODEJ VŠEHO!!!!!!!
Dámský lyžařský komplet Völkl
Luxusní bunda pravá kožešina Poivre blanc
Chlapecká stertsch bundička Poivre Blanc

Kategorie