Zobrazit přihlášovací formulář

3x podzimní až jarní hučka, 2x zimní teplá čepice

Administrace

3x podzimní až jarní hučka, 2x zimní teplá čepice

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
......+ 1x starorůžový manžestrový klobouček, podšitý béžovým flísem a stahovací šňůrkou ONO - jako nový. Na obvod hlavy cca 50-52cm - vše cca 3-6 let. Krásné a slušivé čepičky pro holčičku - cena za kus - vše nenošený nebo nošený perfektní stav!!!.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x podzimní až jarní hučka, 2x zimní teplá čepice

99 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
......+ 1x starorůžový manžestrový klobouček, podšitý béžovým flísem a stahovací šňůrkou ONO - jako nový. Na obvod hlavy cca 50-52cm - vše cca 3-6 let. Krásné a slušivé čepičky pro holčičku - cena za kus - vše nenošený nebo nošený perfektní stav!!!. 2růžové nahoře vpravo úpletové nebo přízové čepičky - zleva modrobílovínověčervená s rukavicemi CHEROKEE - nenošená, nepraná, uprostřed růžová puntíkatá DOPODOPO - 1x praná - hebounky teplý flísek - jako nová, za ní přízová s kytičkami H&M - krásná, velmi slušivá a oblíbená, ale stále perfektní stav - uvedená velikost 4-6 let nejlépe vystihuje všechny čepičky, možná u některých vlasatých holčiček nositelné i dříve. Starorůžová s dvojitého pružného úpletu - super padnoucí a krásný stav. Dolní řada - zelená s kytičkou - podšitá flísem a se střapci - velmi oblíbená, ta jediná má trošku žmolíček. Žádná nekouše a k té růžové dopodopo máme i barevně sladěné rukavičky - nepromokavé palčáky téže značky v perfektní stavu - ty za 150 korun. Při koupi čepičky a dalších 4 položek (třeba i čepiček) z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    110

  • 28. 4. 2024, 8:03

  • Zobrazení

    307

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherná tepláková souprava s biobavlnou
Motýlkové šaty - hnědé
Slim růžové kalhoty H&M, POLO triko TH
Růžové triko a riflové 3/4 pumpky NEXT

Kategorie