Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix

Administrace

Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix

2 790 Kč 7 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 300 Kč
Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix -prodávám zákaznici , autosedačka je po jednom díteti a byla kupovaná v říjnu 2014 za 7290,- nyní dokoupen zcela nový potah za 1990,- ,protože původní byl vyblednutý . Součástí prodeje je doklad o koupi a veškeré…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix

2 790 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix -prodávám zákaznici , autosedačka je po jednom díteti a byla kupovaná v říjnu 2014 za 7290,- nyní dokoupen zcela nový potah za 1990,- ,protože původní byl vyblednutý . Součástí prodeje je doklad o koupi a veškeré návody , Možnost osobního odběru na Praze 5 Autosedačka vypadá jako nová !
Trojnásobný důkaz bezpečnosti.

Autosedačka Iséos Isofix je zárukou univerzálního upevňovacího systému pro jednoduchou, rychlou a bezpečnou instalaci. To však není všechno. Jde rovněž o zajištění maximálního pohodlí pro Vaše dítě. Špičková technologie je zásadním průlomem ve světě bezpečnosti aut.

Bezpečnostní pás vozidla již není zapotřebí: upevňuje se přímo ke 3 pevným upevňovacím bodům Vašeho vozu. Výsledkem je, že autosedačka je dokonale bezpečná a pevně uchycená k zadnímu sedadlu. Při montáži autosedačky nehrozí už žádné riziko pochybení: vizuální ukazatele potvrzují správnou instalaci autosedačky. Univerzální systém Isofix, jednoduchá, rychlá a mimořádně bezpečná instalace. Pro vozy vybavené 3 upevňovacími body Isofix. Ochrana popruhů potažených absorpčním materiálem pro bezpečnější zajištění dítěte v případě nárazu. Rychlé utažení popruhu autosedačky pro lepší zajištění bezpečnosti dítěte. Materiály interiéru autosedačky jsou určeny k zajištění pohodlí dítěte s polstrovanými plochami v místech kontaktu s tělem: hlavou, zády a sedadlem.
  • 28. 2. 2021, 11:21

  • Zobrazení

    209

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

AUtosedačka MAXI COSI Peble
Hluboká korba Quinny Dreami
Bugaboo Cameleon 2 hluboká korba
Nádherný propínací přízový svetřík Zara
Dívčí společenské šaty 6-7 let

Kategorie