Zobrazit přihlášovací formulář

Otočná zahrádka, 0+

Administrace

Otočná zahrádka, 0+

460 Kč 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 79 Kč
Hra v poloze na bříšku je velmi důležitá pro posílení krčního a zádového svalstva. Naše Otočná zahrádka přináší inovační přístup ke hře na bříšku. Unikátní otočná podložka zpočátku (do 2 měsíců) vaše novorozeně jemně houpe, navozuje u něj pocit bezpečí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Otočná zahrádka, 0+

460 Kč
AKCE Balíkovna na adresu v dubnu 30,- VÝPRODEJ (obj. nad 300,- sleva 5%, nad 700-10%, 1200-15%, 1800-20%). Uvádějte hned s objednávkou způsob doručení.
  • Popis zboží
Hra v poloze na bříšku je velmi důležitá pro posílení krčního a zádového svalstva. Naše Otočná zahrádka přináší inovační přístup ke hře na bříšku.
Unikátní otočná podložka zpočátku (do 2 měsíců) vaše novorozeně jemně houpe, navozuje u něj pocit bezpečí a zároveň je stimuluje ke zvedání hlavičky a tím i posilování krčních svalů. Jakmile krční a zádové svaly dítěte zesílí (mezi 3-5 měsícem), naučí se děťátko vzpírat, otáčet a pohybovat po podložce, aby ji mohlo prozkoumat.
Kombinace otočného mechanismu a podložky plné atrakcí lákajících ke zkoumání podněcuje dítě, aby procvičovalo krční a zádové svaly, zatímco si hraje s rozmanitými hračkami umístěnými na podložce. Když dítě zvládne polohu na bříšku, začne se zvedat a lézt, podložka zůstává jako zábavný hrací kobereček, který můžete složit a vzít kamkoliv s sebou.
V super stavu bez vad, v době focení jsem nemohla najít zrcátko, už mám. Zásilkovnou lze pouze přidáním zboží z komerčního prodeje.
  • 5. 11. 2021, 17:12

  • Zobrazení

    414

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Memino protiklady, 2-4 roky
Koník Ferda
Multifunkční auto
Řetízek na dudlík
Kostky Mega bloks, 1-5 let
Piáno se zvuky zvířat
Postýlka + matrace + klínek
Kočárek trojkombinace X-lander XA 2010
Manžestrové jeggings
Nové
110
MARKS & SPENCER

Manžestrové jeggings

Kategorie