Zobrazit přihlášovací formulář

Tmavěmodrá hvězdičková tepláková souprava NEXT

Administrace

Tmavěmodrá hvězdičková tepláková souprava NEXT

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 81 Kč
Nádherná, pro štíhlou holčičku perfektně pasující - pěkně na tělíčko, jako nová teplákovka - krásně elastická, bavlněná s 5% elastanu, nežmolkujícíc kvalitní bavlna. Kupováno jako outlet a jen 14 dní na dovolené nošená. Široká guma v pase i na konci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tmavěmodrá hvězdičková tepláková souprava NEXT

499 Kč
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
  • Popis zboží
Nádherná, pro štíhlou holčičku perfektně pasující - pěkně na tělíčko, jako nová teplákovka - krásně elastická, bavlněná s 5% elastanu, nežmolkujícíc kvalitní bavlna. Kupováno jako outlet a jen 14 dní na dovolené nošená. Široká guma v pase i na konci rukávků poměrně dlouhé rantly - náplety, opravdu bezvadně sedí. Velikost uvedená 140 cm a 10 let - odpovídá opravdu 140/146 - nepřeměřuji, rozměry jsou díky pružnosti soupravy velmi zavádějící - snad jen délka tepláčků 85-86cm, pas max.30cm,délka mikiny 50cm - spíše délka do pasu. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím doporučené poštovné!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    140

  • 4. 12. 2018, 0:13

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní riflové šaty s 3/4 rukávy ZARA
Červené sportovní plavky + dvojdílné ZDARMA!!

Kategorie