Zobrazit přihlášovací formulář

Svůdná vůně Passion Dance 50 ml

Administrace

Svůdná vůně Passion Dance 50 ml

139 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Avon Passion Dance je okouzlující dámská vůně, která je zrozená přímo z rytmu žhavého latinskoamerického tanga! S jedinečnou toaletní vodou Passion Dance, která byla uvedena na trh v roce 2003, se budete cítit jako svůdná hvězda tanečního parketu! Vůně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Svůdná vůně Passion Dance 50 ml

139 Kč
  • Popis zboží
Avon Passion Dance je okouzlující dámská vůně, která je zrozená přímo z rytmu žhavého latinskoamerického tanga! S jedinečnou toaletní vodou Passion Dance, která byla uvedena na trh v roce 2003, se budete cítit jako svůdná hvězda tanečního parketu! Vůně okolo vás vytvoří magnetickou auru, díky které z vás nikdo nespustí oči. Celou kompozici vůně Passion Dance tvoří převážně jemné květinové a ovocné tóny.

Prosluněné esence jantaru dodají vůni tu správnou vášnivou energii. Hedvábné tóny opojného jasmínu se snoubí s půvabnými notami rozkvetlého leknínu. Čistý jemný mech je zlehka posypán okouzlujícím narcisem a smyslnými plátky omamné růže. Excelentní dámská toaletní voda od oblíbené značky Avon je skvělou volbou pro večerní společenskou akci nebo na párty s přáteli.

Jedinečná dámská vůně Avon Passion Dance odhaluje vášnivou a smyslnou stránku ženské duše. Již po prvním přivonění vás zláká svojí romantickou energií a smyslným nábojem. Toaletní voda Passion Dance je neobyčejně svůdná jako tanec. Její esence vám ihned zvednou náladu a probudí ve vás chuť do života! Staňte se svůdnou tanečnicí a užijte si každou chvilku večera naplno s nezaměnitelnou dámskou vůní Avon Passion Dance!
  • 13. 8. 2019, 19:27

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁRKOVÁ SADA PUR BLANCA
DÁRKOVÁ SADA PERCEIVE
Letní vůně Summer white sunset
NOVINKA! TTA THIS LOVE FOR HER 50ml EDP
DÁRKOVÁ SADA FAR AWAY BEYOND
Úžasná vůně Rare Pearls
NOVINKA! LUCK EAU SO LOVE EDP
NOVINKA! FAR AWAY BEYOND THE MOON PARFUM
NOVINKA! FAR AWAY ENDLESS SUN EDP 50 ml
DOPRODEJ SCENT MIX FIZZY GREEN TEA 30 ML
NOVINKA! LUCK EAU SO FREE EDP 30 ml

Kategorie