Zobrazit přihlášovací formulář

Přírodní kožené letní snadále s uzavřenou špičkou

Administrace

Přírodní kožené letní snadále s uzavřenou špičkou

199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 81 Kč
...i patou. Nádherné - "velbloudí", maximálně pohodlné a velmi opečovávané jarní až podzimní botky třeba ke kostýmu. Stále pěkně vonící po kůži. maminka je po operaci nohy již nemůže, ale nechala je znovu podrazit. Podpateček pěkně široký maximálně 3cm.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přírodní kožené letní snadále s uzavřenou špičkou

199 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...i patou. Nádherné - "velbloudí", maximálně pohodlné a velmi opečovávané jarní až podzimní botky třeba ke kostýmu. Stále pěkně vonící po kůži. maminka je po operaci nohy již nemůže, ale nechala je znovu podrazit. Podpateček pěkně široký maximálně 3cm. Pásek kolek kotníky, z vnitřku v místě přechodu v patu se trhá - námaha materiálu, ale není zvenku vidět a není to na "dotržení". Opravdu ještě moc pěkné a třeba někumu méně nárpčnému i na slušnějšé nošení do práce nebo náročnějšímu třeba na chaloupku na procházku super. Nechala bych si je, ale mně bohužel větší - sice uvedeno 38, lae rizhodně 39, až do špičky 25,5cm, i když se asi nevyužije celá - klasická 39tka.
PC přes 1500 korun.
  • Značka

    BAŤA

  • Velikost

    39

  • 8. 5. 2024, 6:14

  • Zobrazení

    577

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dámské černé letní sandále- kožené
Women Trainers Mustang High-top - dark-blue

Kategorie