Zobrazit přihlášovací formulář

Aktovka Schneiders Butterfly s příslušenstvím

Administrace

Aktovka Schneiders Butterfly s příslušenstvím

2 100 Kč 3 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Krásný dívčí 4-dílný set s motivem motýlka do 1. třídy obsahující velice kvalitní školní aktovku rakouské značky Schneiders, penál, pytlík na cvičky nebo tělocvik a pouzdro na psací potřeby. Parádní 4-dílný set pro začínajícího školáka obsahující velice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aktovka Schneiders Butterfly s příslušenstvím

2 100 Kč
  • Popis zboží
Krásný dívčí 4-dílný set s motivem motýlka do 1. třídy obsahující velice kvalitní školní aktovku rakouské značky Schneiders, penál, pytlík na cvičky nebo tělocvik a pouzdro na psací potřeby.
Parádní 4-dílný set pro začínajícího školáka obsahující velice kvalitní školní aktovku rakouské značky Schneiders, penál, pytlík na cvičky nebo tělocvik a pouzdro na psací potřeby. Všechny doplňky mají stejný motiv motýlků a stejnou barvu, jako má aktovka. Aktovky Schneiders splňují ty nejpřísnější požadavky na bezpečnost, funkčnost a pohodlí. Rozměr aktovky je 30 x 39 x 19 cm a váha pouhých 1100g, objem 20 litrů. Aktovka má perfektně anatomicky tvarovaná záda s odvětráváním. Popruhy jsou příjemně polstrované, výškově nastavitelné a s množstvím reflexních prvků. Hlavní komora na učebnice a sešity je s dvěma přepážkami, včetně přední komory. Boční kapsy jsou dostatečně velké na láhve s pitím.

Aktovka se uzavírá kvalitním zámkem s magnetickým patentovaným mechanismem Tip Lock. Dno akotvky je stabilní, pevné, voděodolné a dobře omyvatelné. Aktovka má 3 LED světelné pruhy pro zvýšení bezpečnosti.

Pytlík na přezůvky či tělocvik má přední kapsu na zip a uzavírá se stažením šňůrky. Šňůrka je provléknuta i spodními rohy sáčku, takže při stažení horní části mohou šňůrky na bocích sloužit jako popruhy a sáček je možné nosit jako batůžek. Rozměr 32 x 39 cm.

Penál na psací potřeby (vejde se do něj až 30 tužek) je uzavírací na zip, jednopatrový, se 2 chlopněmi a jeho rozměry jsou 20×13,5×4 cm. Uvnitř penálu jsou také dvě plastové přihrádky na rozvrh hodin. Penál je dodáván prázdný.

Pouzdro na psací potřeby má uzavírání na zip a rozměry 21 x 7 x 8 cm.
  • 12. 8. 2019, 19:09

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Školní penál
Školní sportovní batoh Tiger Max

Kategorie