Zobrazit přihlášovací formulář

Fidget Spinner - výběr z více barev

Administrace

Fidget Spinner - výběr z více barev

50 Kč 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Chceš také zažít ten báječný pocit uvolnění, který prožívá každý, kdo tento fidget spinner roztočí a ucítí jeho vibrace. Příjemný pocit se vlní od prstů celým Tvým tělem. Spinee dokáže vyprodukovat rychlost až závratných 7000 otáček, které mají hypnotický…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fidget Spinner - výběr z více barev

50 Kč
  • Popis zboží
Chceš také zažít ten báječný pocit uvolnění, který prožívá každý, kdo tento fidget spinner roztočí a ucítí jeho vibrace. Příjemný pocit se vlní od prstů celým Tvým tělem. Spinee dokáže vyprodukovat rychlost až závratných 7000 otáček, které mají hypnotický efekt na lidskou mysl, která se při jejich sledování nádherně uvolní a zrelaxuje.
Můžeš si být jistý/á, že Ti Spinee jen tak nevyklouzne a to díky speciální povrchové gumové úpravě. Skvěle padne do ruky a s přehledem jej strčíš i do kapsy. Roztočit jej pak můžeš kdykoliv se Ti zlíbí. Vysoce odolná ložiška jsou zkontruvána na neuvěřitelných 20 000 otáček, a to už je nějaká rychlost.
Fidget Spinner SPINEE přináší okamžitou úlevu mysli i těla. Zaměř svou pozornost na lehké rotační vibrace a nech se unášet na vlně klidu a uvolnění. Užij si točení nejen o samotě, ale ideálně i s kamarády. Zkoušejte různé triky, jejichž množství je omezeno pouze Tvou fantazií.
Výběr z barev z real foto
  • 6. 5. 2019, 22:06

  • Zobrazení

    74

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sluchátka Sony WF-SP800N
Sluchátka Sony WF-SP700N - žlutá
Sluchátka Sony WF-XB700
Sluchátka Sony MDR-ZX110AP růžové
Dětské nafukovací rukávky do vody
Barevná vodní skluzavka - dráha

Kategorie