Zobrazit přihlášovací formulář

*Micelární voda 2v1 SENSITIVE VÉGÉTAL + 1 ZDARMA*

Administrace

*Micelární voda 2v1 SENSITIVE VÉGÉTAL + 1 ZDARMA*

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Zklidňující micelární voda 2v1 SENSITIVE VÉGÉTAL pro citlivou pleť. Tato svěží voda obsahuje novou zklidňující a ochrannou aktivní složku 100% rostlinného původu, pocházející z rostliny sporýšovka východní, která je s pletí v přirozeném souznění. Díky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*Micelární voda 2v1 SENSITIVE VÉGÉTAL + 1 ZDARMA*

129 Kč
  • Popis zboží
Zklidňující micelární voda 2v1 SENSITIVE VÉGÉTAL pro citlivou pleť. Tato svěží voda obsahuje novou zklidňující a ochrannou aktivní složku 100% rostlinného původu, pocházející z rostliny sporýšovka východní, která je s pletí v přirozeném souznění. Díky tomu jemně čistí pokožku, nedráždí ji, má prokazatelný zklidňující a ochranný účinek, chová se jako rostlinná náplast pro citlivou pleť. Voda je bez vůně, alkoholu, barviv, minerálních olejů a parabenů, více než 93% složení je přírodního původu. Doporučuje se aplikovat každé ráno a večer na obličej i oči pomocí kosmetického tamponu. Dermatologicky, oftalmologicky a alergologicky testováno. Obsah 200ml. Zcela nová, nepoužitá, exp. 11/2020, běžná PC 219 Kč.

ZDARMA Hydratační micelární voda HYDRA VÉGÉTAL pro normální a smíšenou pleť, svěží a jemná, zbavuje pleť nečistot a make-upu, zároveň ji tonizuje, hydratuje, regeneruje a rozjasňuje. Bez parabenů, minerálních olejů, barviv a silikonu. Složky rostlinného původu: javorový cukr, míza z bio agáve, betain, voda z bio vilínu. Původní obsah 200ml, zbývá 1/3, již nevyužiji, exp. 03/2019, běžná PC 199 Kč.
  • 6. 10. 2018, 7:33

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*KRÁSNÁ MACRAMÉ DEKORACE DUHA PŘÍRODNÍ BARVY*
*KRÁSNÝ KERAMICKÝ ZELENÝ OBAL NA KVĚTINÁČ*

Kategorie