Zobrazit přihlášovací formulář

Neonově žluté baleríny a druhé s květy

Administrace

Neonově žluté baleríny a druhé s květy

419 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 81 Kč
.. Agaxy Floral Ballerina Girls White Shoes - nošené 2x po týdnu u moře. Neonové měkké, měly jsme je i v menší velikosti - ty jsou na té poslední detailní fotečce - již prodané, ale tyto dcera přerostla - uvedená velikost 38, ale dceři z nich kouká palec …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Neonově žluté baleríny a druhé s květy

419 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
.. Agaxy Floral Ballerina Girls White Shoes - nošené 2x po týdnu u moře. Neonové měkké, měly jsme je i v menší velikosti - ty jsou na té poslední detailní fotečce - již prodané, ale tyto dcera přerostla - uvedená velikost 38, ale dceři z nich kouká palec - stélka 24cm, max. na nožku 23,5cm, ty květinové to samé - dcera měla no podzim a o velikonocích v Egyptě a nyní už malé - krásné - už jen ne tak zářivě bílé jako jsou bílé na titulním obrázku - tak nikdy bílé nebyly:-)), jakoby s fototapetou květin, hodí se k všem šatům laděným do oranžovožluto růžovočervena. Jsou velmi příjemné, neřežou , na jené špičce vředu ze spoda kousek odkopnuté gumové podrážky, není při nošení vidět, jinak čisté a parádní, kupované loni v Německu v Deichmanu za 29 EU. Cena prodej pouze jako celek!!
  • 18. 4. 2024, 6:13

  • Zobrazení

    404

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie