Zobrazit přihlášovací formulář

PANTOFLE COQUI RUNE TMAVĚ RŮŽOVÉ 38/39

Administrace

PANTOFLE COQUI RUNE TMAVĚ RŮŽOVÉ 38/39

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
certifikovaný model antibakteriální úprava komfortní materiál CoquiFlex velmi lehký, měkký a přitom pevný materiál Dámské pantofle Coqui Rune v pastelových barvách. Certifikovaný antibakteriální materiál CoquiFlex, který plní podmínky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PANTOFLE COQUI RUNE TMAVĚ RŮŽOVÉ 38/39

199 Kč
  • Popis zboží
certifikovaný model
antibakteriální úprava
komfortní materiál CoquiFlex
velmi lehký, měkký a přitom pevný materiál

Dámské pantofle Coqui Rune v pastelových barvách. Certifikovaný antibakteriální materiál CoquiFlex, který plní podmínky zkoušek i certifikací a odolává zápachu. Vysoce prodyšná masážní textura pod chodidlem masíruje vaše nohy během dne. Obuv je ergonomicky tvarovaná a vhodná do vody. Barvy materiálu jsou stálé, bez zanechání stop podrážek na podlaze.

Pantofle velmi dobře tlumí nárazy a chrání klouby i páteř. Jsou vyrobeny z jednoho kusu a vykazují dlouhou životnost. Jedná se o certifikovanou obuv, která je velmi odolná proti uklouznutí za mokra i za sucha. Pantofle jsou vhodné na pláž, k vodě, bazénu, do sauny i wellness světa a také během relaxace.

Podrážka je stabilní, vyznačuje se opravdovou lehkostí a je velmi příjemná. Materiál je pevný, odolný, flexibilní a nepopraská. Stélka je jako stvořená do práce na dlouhé stání a chození i pro oddychový čas. Dodá vašim nohám pocit pohodlí po náročném dni. Obuv se snadno čistí, stačí ji pouze omýt mýdlovou vodou.

Parametry obuvi

Délka stélky:


38/39 – 24,5 cm
  • Značka

    COQUI

  • Velikost

    38

  • 16. 11. 2018, 20:38

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie