Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Tako Captiva Mohican hluboký+sportovní

Administrace

Kočárek Tako Captiva Mohican hluboký+sportovní

2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 6 Kč
Prodám kočárek Tako Captiva Mohican hluboká+sportovní verze, včetně zimního tuningu - bílý chlupatý lem kolem boudy a černý rukávník na rukojeť se stejnou chlupatinou - šité na zakázku přímo na tento kočárek, taška na rukojeť, pláštěnka, nánožník na obě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Tako Captiva Mohican hluboký+sportovní

2 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám kočárek Tako Captiva Mohican hluboká+sportovní verze, včetně zimního tuningu - bílý chlupatý lem kolem boudy a černý rukávník na rukojeť se stejnou chlupatinou - šité na zakázku přímo na tento kočárek, taška na rukojeť, pláštěnka, nánožník na obě verze. Jsou k němu i originál bílé kšíry - nepoužité.
Dno hluboké korby lze polohovat, na zemi lze houpat. Na tašce se ulomila část táhla zipu - je to nahrazeno kroužkem s reflexním plyšáčkem. Sportovní verze má polohování nohou, záda lze skopit až do úplného lehu - zde je vada - plastové zuby v poloze do úplného sedu jsou optřebované, sedačka v této poloze drží, ale při prudším opření se posune o jednu polohu - v horní části jí přidržuje látka střechy, takže nám to vcelku moc nevadilo - zohledněno v ceně. Původní froté podložka po vyprání zrůžověla není bílá, nechala jsem ušít na zakázku jinou - viz foto. Soukromý prodej.

Osobní odběr Praha 6 Řepy, po dohodě kdekoliv na trase Praha - Podbořany.
  • 5. 4. 2019, 12:01

  • Zobrazení

    205

  • Oblíbené

    0

Kategorie