Zobrazit přihlášovací formulář

BARBIE Kočár ze SLADKÉHO KRÁLOVSTVÍ

Administrace

BARBIE Kočár ze SLADKÉHO KRÁLOVSTVÍ

1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 90 Kč
SOUKROMÝ PRODEJ !!!!Tento kočár Barbie™ Dreamtopia Sladké království a jednorožec zajistí princeznovské panence Barbie sladkou jízdu. Vyklop dveře, nech ji nastoupit dovnitř a v královském stylu se vydej na cestu! Otevřený kočár je přenádherný a připomíná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BARBIE Kočár ze SLADKÉHO KRÁLOVSTVÍ

1 199 Kč
  • Popis zboží
SOUKROMÝ PRODEJ !!!!Tento kočár Barbie™ Dreamtopia Sladké království a jednorožec zajistí princeznovské panence Barbie sladkou jízdu. Vyklop dveře, nech ji nastoupit dovnitř a v královském stylu se vydej na cestu! Otevřený kočár je přenádherný a připomíná jahodu – korunka na něm představuje lístek na růžové střeše, zelené proplétané stěny jsou vzdušné, fialová kola se při jízdě otáčí. Jednoduše panenku Barbie posaď do kočáru a zatáhni nebo zatlač. Tím celý příběh začne. Princeznovská panenka Barbie® může ke společné jízdě pozvat kamarádku – do kočáru se pohodlně vejdou dvě panenky a zajistí tak ještě více zábavy. Bílý jednorožec s růžovým rohem a fialovou hřívou a ocasem je připraven na dobrodružnou cestu kamkoliv, kam ho tvá představivost zavede. Má jak uzdu, tak i otěže a je připojen ke kouzelnému kočáru. Princeznovská panenka Barbie® vypadá opravdu sladce. Má živůtek ozdobený dorůžova, sundavací sukni s barevným ovocným potiskem, sladěné botičky a růžovou čelenku. Děti si zamilují způsob, kterým si mohou plnit své sny o cestě ve Sladkém království Barbie Dreamtopia!

Obsahuje 1 panenku Barbie oblečenou v módních šatičkách, doplňky, kočár s pohyblivými koly, jednorožce a uzdu s otěžemi.
  • 5. 11. 2018, 22:54

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherná kabelka MINNIE - DISNEY
BARBIE SLADKÝ ČAJOVÝ DÝCHÁNEK
Disney CARS puzzle 2 v 1
WOODY -Kostky, 66dílů - Trendy
Nádherná kabelka MINNIE - DISNEY
Nádherná kabelka SOFIE PRVNÍ
Samolepky SOFIE PRVNÍ - přes 700 kusů
DÁRKOVÁ SADA RUČNÍKŮ S MÉĎOU
Disney PRINCESS velké puzzle 2 v 1

Kategorie