Zobrazit přihlášovací formulář

Mattel panenka Barbie Jahůdková princezna

Administrace

Mattel panenka Barbie Jahůdková princezna

399 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 99 Kč
S Barbie jahůdkovou princeznou se kouzelný svět sladkého kálovství Dreamtopia probudí k životu. Stačí mávnout protkem princezny Barbie a podívaná začíná. Rozezní se jeden ze čtyř různých zvukových záznamů, mezi než patří i úvodní píseň Dreamtopia. Skladby…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mattel panenka Barbie Jahůdková princezna

399 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
S Barbie jahůdkovou princeznou se kouzelný svět sladkého kálovství Dreamtopia probudí k životu. Stačí mávnout protkem princezny Barbie a podívaná začíná. Rozezní se jeden ze čtyř různých zvukových záznamů, mezi než patří i úvodní píseň Dreamtopia. Skladby jsou doplněny světýlky, která rozzáří panenčin živůtek. Jahůdková princezna Barbie je oblečena v oblečcích inspirovaných Sladkým království a ve vlasech má růžovou čelenku. Její překrásné šaty mají průsvitný živůtek ozdobený mašličkou. Dlouhá sukně s motivem je protkaná barevnými obloučky a nařasenými bílými volánky. Růžové boty jsou zdobeny sladkými dekoracemi. Obsahuje jahůdkovou princeznu Barbie ze sladkého království Dreamtopia se světýlky a zvuky, které aktivují děti samy.

Barbie je světově nejznámější a nejprodávanější panenka. Tuto populární panenku vyrábí společnost Mattel. Většina panenek Barbie a jejich příslušenství je vyráběna v poměru přibližně 1:6. Vynálezkyní panenky Barbie byla paní Ruth Handlerová. Vytvořila jí pro svou dceru Barbarru, po které panenku také pojmenovala. Barbie má romantický vztah se svým přítelem Kenem (Ken Carson), který se po jejím boku poprvé objevil již v roce 1961 v televizní reklamě.
Rozměry balení dětské hračky (š v h): 23 x 32,5 x 7cm
Výška panenky: 29cm
Baterie: 3 x AG13 (LR44), jsou součástí výrobku
Materiál: plast
Hračka je vhodná pro děti od 3let.
  • 4. 12. 2018, 12:38

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětská elektronická hra GOOD PLAY
Romantické puzzle Clementoni 500 dílků
Panenka Barbie - ceny jednotlivě

Kategorie