Zobrazit přihlášovací formulář

Faktor dlouhověkosti-jak aktivovat geny dlouhověk.

Administrace

Faktor dlouhověkosti-jak aktivovat geny dlouhověk.

108 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
FAKTOR DLOUHOVĚKOSTI neboli Jak resveratrol a červené víno aktivují geny delšího a zdravějšího života. Nová, jen nahlédnuto pod stromečkem, jinak v knihovně,2010, vydal Noxi, 390 stran, naprosto NOVÁ, kniha, flek na fotce ve skutečnosti neexistuje, je jen…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Faktor dlouhověkosti-jak aktivovat geny dlouhověk.

108 Kč
Koupit
FAKTOR DLOUHOVĚKOSTI neboli Jak resveratrol a červené víno aktivují geny delšího a zdravějšího života. Nová, jen nahlédnuto pod stromečkem, jinak v knihovně,2010, vydal Noxi, 390 stran, naprosto NOVÁ, kniha, flek na fotce ve skutečnosti neexistuje, je jen od focení. Autor Joseph Maroon je světově uznávaný neurolog, a univerzitní profesor.

Snažte se žít nejen déle, především zdravěji.
Joseph Maroon nás vůbec jako první podrobně seznamuje s nesmírně zajímavými údaji o výzkumu, jenž vedl k objevu resveratrolu a obdobných látek, které mají zázračnou schopnost aktivovat geny dlouhověkosti. Seznamuje nás s léčivou sílou přírodních látek, nabízí vlastní stravovací režim a spolehlivé, poměrně nenáročné rady jak vést delší, zdravější a vyváženější život, ať již s doplňky stravy, či bez nich. Tato kniha je po odborné stránce věrohodným zdrojem pro každého, kdo chce ŽIVOT PROŽÍT V DOBRÉ KONDICI, ZVLÁŠTĚ PAK VE STÁŘÍ.
  • 21. 4. 2024, 23:47

  • Zobrazení

    267

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ZLATÉ NEVĚSTY HABSBURKŮ
ZÁZRAČNÁ SÍLA ČÍSEL
MOJE POHÁDKY

Kategorie