Zobrazit přihlášovací formulář

ODPOVĚDI NA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Administrace

ODPOVĚDI NA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
MÁTE ROZMĚRY ČI NĚJAKOU ROZMĚROVOU TABULKU? ...Ano, rozměrové tabulky mám uvedeny na svých stránkách. AKTUÁLNÍ OTÁZKA- STIHENEME DO VÁNOC?? ....Ano, až budu vědět, že nestihneme, dám uzávěrku příjmu objednávek jako každý rok, takže již nebude…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ODPOVĚDI NA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

  • Popis zboží
MÁTE ROZMĚRY ČI NĚJAKOU ROZMĚROVOU TABULKU?

...Ano, rozměrové tabulky mám uvedeny na svých stránkách.


AKTUÁLNÍ OTÁZKA- STIHENEME DO VÁNOC??

....Ano, až budu vědět, že nestihneme, dám uzávěrku příjmu objednávek jako každý rok, takže již nebude možné objednat.Proto radím nenechávejte na později.Pak v prosinci již nebude možné objednat.

JAKÁ JE LHŮTA DODÁNÍ?

....Zboží Vám dovezu do 14- ti dnů od připsání platby na můj účet, někdy odesílám dříve, ale rozhodně to není pravidlem a nelze se na to spoléhat, prosím počítejte s těmi 14- ti dny, kdyby cokoliv, tak ve výjimečných případech prosím tolerujte 1-2 dny zpoždění, zejména nyní před svátky.Když výrobce nabalí o něco později, či dojde ke zpoždění u přepravce, nemohu to ovlivnit.Pokud potřebujete na pevný termín, prosím vždy si před nákupem ověřte, zda je to schůdné, či nikoliv.Či si nechávejte větší rezervu, děkuji.

VČERA ODPOLEDNE JSEM VÁM POSLALA POPTÁVKU A DNES RÁNO JEŠTĚ NEMÁM ODPOVĚĎ?

.....Objednávky vyřizuji postupně, tak jak mi chodí, vzhledem k tomu,že mi chodí velké množství poptávek je skutečně třeba vyčkat 24 hodin na odpověď, pokud mám vše vyřízeno, tak samozřejmě odpovím hned, ale pokud před Vámi stojí fronta dalších 25- ti zákaznic, které si napsaly před Vámi, tak odpovím, až se k Vám prokoušu.
Má práce mimo odpovídání na poptávky zahrnuje také a to hlavně- nakupování zboží a dopravení zboží do Čech, po té rozesílání zákaznicím, musím kontrolovat dostupnost, vymazávat inzeráty, vkládat nové zboží, neboť to staré se vyprodává, kdybych nevkládala a neaktualizovala, nemohly byste mi poslat poptávku, na kterou nyní tak hrozně pospícháte, tak prosím případně vyčkejte těch 24 hodin, jak uvádím v podmínkách než mě začnete uhánět, já Vám stejně dříve ne
  • 25. 11. 2018, 13:17

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie