Zobrazit přihlášovací formulář

Hra Microsoft Xbox One auta Forza 7

Administrace

Hra Microsoft Xbox One auta Forza 7

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 20. 11.
Doprava: od 0 Kč
NOVÉ soukr.prodej nevhodný dárek od dodavatele: Forza Motorsport se znovu přijíždí utkat o post nejlepší závodní hry všech dob. Užijte si nebezpečí a krásu závodního ježdění a posaďte se do jednoho z více jak sedmi stovek aut, s nimiž se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra Microsoft Xbox One auta Forza 7

499 Kč
  • Popis zboží
NOVÉ

soukr.prodej

nevhodný dárek

od dodavatele:
Forza Motorsport se znovu přijíždí utkat o post nejlepší závodní hry všech dob. Užijte si nebezpečí a krásu závodního ježdění a posaďte se do jednoho z více jak sedmi stovek aut, s nimiž se projedete po exotických závodních okruzích. To vše v nativním rozlišení 4K a 60 fps. Vaše jezdecké schopnosti otestuje dynamické počasí, kdy se za deště budou tvořit kaluže. Posaďte se za volant jednoho ze 700 vozidel a užijte si závodní adrenalin. Chybět nesmí ani nádherná historická vozidla.

Vylepšete si svůj zážitek a stvořte si řidiče k obrazu svému. Díky masivní kolekci různého řidičského nádobíčka (helmy, rukavice, boty) prozkoumáte desítky let historie a pop kultury automobilového závodění. Díky systému lig, vylepšenému diváckému módu, integraci streamovací služby Mixer a partnerství s významnými společnostmi v odvětví, jako je Porsche, je Forza 7 ultimátní zážitek jak pro hráče, tak i pro diváka.
  • 13. 11. 2018, 0:14

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie