Zobrazit přihlášovací formulář

Info k ohavné lži v hodnocení

Administrace

Info k ohavné lži v hodnocení

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Negativní hodnocení mi paní napsala v pondělí v deset hodin ráno, toto je již nyní upravené na neutrál a přepsané.Naštěstí zde mám své zákaznice jako svědky, kdy bylo hodnocení napsáno, četly to a psaly mi podporu.Kopíruji naši veškerou komunikaci do 10…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Info k ohavné lži v hodnocení

  • Popis zboží
Negativní hodnocení mi paní napsala v pondělí v deset hodin ráno, toto je již nyní upravené na neutrál a přepsané.Naštěstí zde mám své zákaznice jako svědky, kdy bylo hodnocení napsáno, četly to a psaly mi podporu.Kopíruji naši veškerou komunikaci do 10:00:

Po té již rovnou následovalo negativní hodnocení....Ať paní doloží ty urážky z mé strany..Žádné nebyly.Paní mi šla dokázat, jak zákazníci nejsou zlí tím, že mi udělila negativní hodnocení...

Původní e-mail
Od: veronika.
Komu: detsk
Datum: 3. 12. 2018 9:46:34
Předmět: Re: Duopack pyžam Harry Potter George

Vážená Romano,
přemýšlela jsem, jestli Vám napsat, když si to ve svém vzkazu nepřejete. Není to vzteklá reakce, spíše zklamaná. Zákazníci se Váš vzkaz nedozví, až zpětně při objednání. Na Vaši úvodní stránku jsem neměla důvod se dívat při objednávání. Naprosto chápu Váš stres, máme ho všichni, Vaši zákazníci jsou ale neinformováni, z toho pramení vztek a zklamání. Nejsou všichni zlí a nepoctiví.
Přeji hezký adventní čas

Původní e-mail
Od: detsk
Komu: Veronika C
Datum: 3. 12. 2018 7:52:10
Předmět: Re: Duopack pyžam Harry Potter George

Je mi líto, ale příjem objednávek je od pátku již ukončen: (zde byl odkaz na můj vzkaz ohledně ukončení příjmu objednávek na mmb, který sem nejde okopírovat)
S pozdravem
Romana
  • 5. 12. 2018, 11:56

  • Zobrazení

    73

  • Oblíbené

    0

Kategorie