(návod
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Křehčené maso...Co je to?

Postup
Milé maminky. Tento výrobek nekupuji a když jsem si přečetla, co je vlastně křehčené maso, tak myslím, že ho ani kupovat nebudu. Jestli jste o této vymoženosti ještě neslyšeli, tak by možná neškodilo, se trochu informovat. Co myslíte ? Janča
http://www.ct24.cz/ekonomika/poradna/68818-v-obchodech-se-usidlil-novy-fenomen-maso-ktere-neni-masem/
http://www.ct24.cz/ekonomika/poradna/68818-v-obchodech-se-usidlil-novy-fenomen-maso-ktere-neni-masem/
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

kopretin.a
(upraveno)
14. 1. 2010, 17:11
když se to rozmrazí, vypadá to jak bahno - NEBRAT

nahlásit

sieta
(upraveno)
14. 1. 2010, 17:07
Tak o tom jsem ještě neslyšela, ale ani v obchodě neviděla. Nevím, co to má mít za výhody kupovat si maso s vodou.
Od jisté doby se dívám na obsah vody v rybách, když jsem se dozvěděla, že tam taky může být dost veký obsah vody a do těhle ryb jsou taky vstřikovány jakési chemické látky, aby to maso co nejvíc vody nasálo..hnus. A většinou to tak je, když je někdé filé v akci, tak je to ono


nahlásit

Jane22
(upraveno)
14. 1. 2010, 18:16
@sieta
Silvi, tak to máte pravdu
.Párkrát už jsme koupili takovéhle rybí filety
. Po rozmrazení a tepelné úpravě byla z tlusťoučkých kousků slabá placička a masa pomálu
. Ty levné ryby v akci už taky nekupujeme.Co jsem ale nevěděla, že je na obale napsaný obsah vody v mase
. Tak na to si dám majzla
. Díky
. Janča






nahlásit

sieta
(upraveno)
14. 1. 2010, 20:15
@Jane22
Já to vím z TV z pořadu Jste to,co jíte. Je to tam psáno v procentech. Člověk si myslí, jak jí zdravě, když jí ryby a ani netuší, co do nich dávaj,sviňáci
A pořád je to v souladu se zákony, prostě neznalost neomlouvá a člověk ani kolikrát neví, na co si dávat pozor


nahlásit

Kuřátková
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:58
Je to něco jako fujtajbl....... od té doby co sledujeme Jste to co jíte, tak nekupujeme......
V poslední době sledujeme i obsah masa v párku, šunkách apod. Vůbec nechápu, jak to výrobci někdy vůbec můžou nazvat párkem, když tam skoro žádné maso není. Jak se to proboha vůbec může prodávat...Takový chemický a podřadný hnusy.


nahlásit

ApeTo
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:37
Také jsem měla tu čest a už nikdy víc
,větší humus jsem nikdy nejedla. Aby se z toho dalo něco připravit,tak jsem ho musela pořádně propláchnout vodou.



nahlásit

ráša
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:28
Tak tohle jsme probírali zrovna včera v práci u oběda. Už jsem poučená


nahlásit

moravian
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:19
Díky za informaci. Tohle jsem fakt netušila.

nahlásit
Vera N
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:16
Co je to? - Hnus












nahlásit