Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 32 návštěvníků)

KAMENCOVÝ ROZTOK.

0.0
KAMENCOVÝ ROZTOK.

Postup

TENTO ROZTOK POUŽÍVÁM JIŽ OD NEPAMĚTI A FUNGUJE SKVĚLE I PŘI SILNÉM ZÁPACHU POTU. NAVÍC HO POŘÍDÍTE ZA PÁR KORUN :-)

1 litr destilované lékárenské vody zahřejeme na cca 50 stupňů, odstavíme a přidáme 9,5 dkg čistého, drceného kamence (k drcení nepoužívejte běžně dostupné kamencové deodoranty protože to není čistý kamenec). Mícháme do úplného rozpuštění, přecedíme přes jemné plátno, nebo nekovový cedník a slijeme zpět do lahve od destilované vody. Odlijeme si do lahvičky z rozprašovačem a zbytek uchováme v chladnu a temnu. Kamenec má mnohem více uplatnění než je všeobecně známo!

PROBLÉMY S PLETÍ:
Kamenec je vhodný pro všechny typy pleti a to i pro pleť citlivou a ekzematickou. Vyrovnává pH, což je velmi prospěšné pro správnou funkci pleti. Zamezuje tvorbě akné a pomáhá pleti ke zdravému vývoji v období puberty. V pozdějším věku se pleť používáním kamence zjemňuje a získává tak mladiství vzhled. Jeho stahující účinky uvítáme, pokud vlastníme pleť s rozšířenými póry, kdy se póry zatáhnou a nevznikají komedomy (černé tečky).

HOLENÍ:
Spoustu mužů, ale i žen trpí silným podrážděním pokožky po holení, kdy vzniká vyrážka, červené fleky a zanícené pupínky. Po použití kamence se pokožka po holení zklidní, zdezinfikuje a nedochází k těmto nepříjemným projevům. Syn jedné mojí zákaznice měl po holení takové problémy s podrážděním, že se přestal holit a nechával si raději plnovous. Doporučila jsem jí ať vyzkouší kamenec a je po problému. Cituji onu paní - TO JE HOTOVÝ ZÁZRAK....

NADMĚRNÉ POCENÍ:
Pocení je pro organizmus velmi důležité, je to způsob ochlazování (termoregulace) těla a zároveň se z těla vylučují odpadní látky. Pach potu vzniká rozkladem těchto látek a množením bakterií. Silné antibakteriální účinky kamence zabraňují vzniku bakterií a eliminují pach potu. Kamenec dokáže nejenom zamezit tvorbě pachu potu, ale dokáže odstranit i silný pach, který již vznikl.

ODÉREM NOHOU:
Odér nohou je pro ty, co trpí nadměrným pocením nohou noční můrou. Nepříjemný odér linoucí se z bot je závažný společenský problém a zpravidla ho tito lidé vímají jako těžký hendikep a vyhýbají se společenskému životu. Ale i tady nám umí kamanec pomoct. Jeho stahující účinky zamezují nadměrnému pocení nohou a jeho antibakteriální účinky zamezují vzniku bakterií a plísní.

KAMENEC A HYGIENA:
Kamenec nám pomůže s hygienou pokud máme omezený přístup ke sprše, nebo koupeli. Např. v přírodě, nebo pokud jsme upoutáni na lůžko apod. Nahradí nám sprchu a přinese nám úžasný pocit čistoty. Je skvělým pomocníkem i pro ženy v období menstruace, zejména na cestách, nebo v práci. Má silné antibakteriální účinky a zamezuje tak po dlouhou dobu tvorbě bakterií a tvoření nepříjemného zápachu.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

helena53 15. 10. 2014, 14:01
Dobrý den, jestli můžu, kamenec se dá koupit v drogeriích a dá se koupit i drcený. Jinak jde rozbít kladivem.
betina 15. 10. 2014, 13:19
Hezký den....mám stejný dotaz...kde se dá kamenec sehnat? Díky. Blanka
jastra4 15. 10. 2014, 11:34
Dobrý den, zaujal mě Váš příspěvek, kde sháníte pravý kamenec a jak drtíte. Děkuji
almawell 15. 10. 2014, 14:30
@jastra4 Omlouvám se, že reaguji až teď, ale jsem tu nová a nemohla jsem vkládat komentáře. Když není zbytí nakupuji jak píše paní Helena v drogerii, ale raději si ho objednávám zde, protože je čistější, ale zase to výde o něco dráž: http://www.lh-shop.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=trh_flypage.tpl&product_id=254&category_id=64&keyword=kamenec&option=com_virtuemart&Itemid=5&lang=cs&vmcchk=1&Itemid=5

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie